reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ale się zdenerwowałam... od paru godzin ściągałam "titanica" na wieczór do pooglądania bo mnie tak naszło.... ucieszona bo mały zasnął a film właśnie się skończył ściągać, włączam go... a tam????????????????? Dubbing hiszpański..... TEGO SIĘ OGLĄDAĆ NIE DA!!!! Ależ jest zła bo muszę znowu ściągać.... i dzisiaj już nie obejrzę... :zawstydzona/y:

Iwasku ja wiem, bo ja sama karmi popijam! A w te upały potrafię i z 3 wypić w ciągu dnia! Miałaś jakieś kryzysy? Ja teraz walczę z takim jednym wielkim... ale twardo nie dokarmiam i piję dużo :tak:

Atanku współczuję... Moi też czasem są męczący - mówię o teściach, ale jakoś bardziej na nich narzekałam jak Konrada nie było. I też co chwila o tych spacerach mi mówią....

Nacia koniecznie daj znać jak malutka będzie w domku i ja też proszę o zdjęcia!!!! Jeju nawet nie wiesz jak się cieszę!!!! Zobacz załącznik 461131Zobacz załącznik 461131Zobacz załącznik 461131

Sil super!! Życzę ci teraz zeby budowa poszła sprawnie i żebyście szybciutko w swoim kąciku zamieszkali!! :-D

Kwiatuszku
bo to poczta polska... ostatnio też jedną paczkę odesłali z powrotem nie wiem dlaczego.... a za drugim rzem doszła jak trzeba...

Atanku Iwasku
a jakie chusty kupiłyście? Znaczy kolory? Ja kupiłam tą -> c1a52fec084623e6med.jpg

A my dzisiaj aż dwa razy byliśmy na spacerku! Raz w pasku w mieście a raz wieczorem po okolicy! Pogoda bardzo dopisała! :tak: W ogóle Konrad dużo na podwórku siedzi bo co raz wychodzimy do ogrodu! Tam świetnie usypia! :-D Kocham takie dni jak dzisiaj!! We własnym domu czuję się jak na wakacjach! Tylko muszę pomyśleć jk Konrada nauczyć inaczej zasypiać... bo on śpi z pieluchą tetrową na twarzy! :szok::szok: (wcześniej z kołdrą...) jak tylko coś mu się na buzie zarzuci usypia od razu ale teraz jest za gorąco na takie spanie...

Fifciu kryzysu laktacyjnego raczej nie miałam . Co do chusty to kolor Malta
NATIBABY -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA,M (2288476903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzisiaj widziałam tatusia z dziewczynką w chuście właśnie. Super to wyglądało :)

Słuchajcie mam wiadomośc od Sleepy:)
Pojechała nasza symulantka i co? Na ktg skurcze,rozwacie na 2,5 cm . Strach ją do domu puszczać. Zrobili jej lewatywę i leży pod kroplówką. Chodzą plotki że jeszcze dzisiaj będa ją ciąć!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Hello Dziewczynki :) Ja wróciłam od mamusi dopiero co :) Na grillku byłam wraz ze swoim mężczyzną :) Objadłam się. Fajnie Was się tak podczytuje :) Wymieniacie się radami i przeżyciami. Super!!! :)

Ja dzisiaj łaziłam też po mieście w chuście bo nam się wózka nie chciało pakować :-D Ludzie strasznie nam się przyglądają jak noszę tak małego. Mimo wszystko to dla nich nowość choć nie spotkałam się nigdy ze słowami krytyki :tak:

No to ja jutro może dostanę tą sama chustę tylko kolor Dakar :-)

A mi się by chciało takiej fajnej burzy :-) troszkę lżej by się zrobiło!

IWASKU CO ZA WIEŚCI!!!!! :-):-):-):-):-) SLEEPY TRZYMAJ SIE TAM!!!!!

Ale będą jaja jak uda jej się wywróżyć termin! Jak ma rozwarcie i jest w terminie to pewnie w nocy ją potną już bo nie będą ryzykować porodu jak mały nogami w dole jest.

Czekają aż strawi ostatni posiłek :) Juz nie odpisuje i nie odbiera więc może właśnie teraz zostajemy e ciociami :-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry