nalaa
Fanka BB :)
ehh.. z jednej strony chciałabym to miec juz za sobą, a z drugiej ciągle sobie mysle co to bedzie jak juz sie zacznie 
a co do tesciow, to moi sa ogólnie w porządku, ale jestem pewna, ze będą chcieli rozpiszczac malego! ja generalnie chce zeby moj syn jak najdluzej nie jadl slodyczy, wiadomo, nie da sie dziecka przed tym uchronic calkowicie, ale poki jest małe to można. jak to powiedziałam moim tesciom, to oczywiscie - co Ty wymyslasz, chcesz dziecku tyle przyjemnosci odebrac
wiec boje sie troche, ze ja bede wprowadzac swoje zasady, ktore niestety jak synek pojedzie do dziadkow, beda łamane

a co do tesciow, to moi sa ogólnie w porządku, ale jestem pewna, ze będą chcieli rozpiszczac malego! ja generalnie chce zeby moj syn jak najdluzej nie jadl slodyczy, wiadomo, nie da sie dziecka przed tym uchronic calkowicie, ale poki jest małe to można. jak to powiedziałam moim tesciom, to oczywiscie - co Ty wymyslasz, chcesz dziecku tyle przyjemnosci odebrac
wiec boje sie troche, ze ja bede wprowadzac swoje zasady, ktore niestety jak synek pojedzie do dziadkow, beda łamane
Ja muszę się dobrze odżywiać, a teraz jak jestem na tej diecie to bardzo mało mi wolno... sera nie mogę... żadnego nabiału, z jajkami ostrożnie... z rybami to też jest tak ze można ale lepiej na wędzone uważać bo mogą zaszkodzić na brzuszek... tak więc nie wiem co bym jadła cały dzień...
Ja też się tego boję ale ja już wiem ze z teściową nie wygram bo ona jest uparta jak *** I już widzę że jak siostrzeniec mojego G. zostaje z dziadkami to oni mimo zakazu podają mu słodycze i inne rzeczy, których nie może ! Także wkurza mnie to że będę musiała im czasem małego zostawić !
ze nie mam obrzeków i wogóle to jeszcze na pewno nie! ehh... chyba nie kazda kobieta musi miec jakies strasznie widoczne obrzeki, ja mam, bo musiałam obraczke sciagnac, ale co ona chce zebym ja spuchła jak balon
o normalne ale jednak jak coś boli to wolę się upewnić ;p