Necia tam w tej paczce co ci wysalałam też jest kilka bodów takich maleńkich, niby 56 ale jednak tycie są :-) A mówię ze mała bo sobie przypominam Konrada jak ważył 3kg

a teraz coraz cieższy i dłuższy
Oj
Natkusia nie bede się stresować ale akurat swieżo po tej gadce jego to dosłownie aż dgotałam ze złosci... aj toksyczny człowiek...
Jeszcze troszkę! Już konczysz 35 tydzień. Za dwa tygodnie jak będziesz miała pełny 37 tydzień już mozecie sobie pobaraszkować :-) Bo wtedy Michaś będzie donoszonym dzieckiem
Magdalena no stara baba już jesteś :-)
Miq no nawrzeszczał ze go ikt nie słucha a on ma rację.......

Aj szkoda gadać i nerwy psuć...
U ciebie też patrze wesoło... u ciebie też ci teściowie nienormalni... ja mam o tyle dobrze ze zamknę drzwi i moze mi sobie pogwizdać.... Jakby nie to ze mieszkamy oddzielnie to bym chyba nie wiem czego dostała...
A bez przewijaka nie wyobrażam sobie przewijania... serio... nie wiem jak kiedyś robiło się to na łóżku!! To jest miejsce gdzie spędzamy bardzo dużo czasu, czy przy przebieraniu, przewijaniu czy wycierając i balsamujac po kąpieli! Ale najlepszy jest taki sztywny nakładany na łóżeczko.
Jutro na 14 jedziemy na szczepienie -już ostatnie dzięki bogu... następne dopiero jak Konrad skonczy pół roczku :-)
Eh... i dobija mnie ze pogoda jest do d...

poszłabym sobie na misto... kurcze nie lubie jak mój ma na popołudnie bo wtedy ten wieczór tak się dłuuuuży....