Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo on obejrzał wczoraj w TLC o jakimś gościu co miał alergię i przyszedł mnie pouczać co ja powinnam zrobić zeby mi te plamy z ciała zniknęły.... 

Boze lekarze leczą mnie od wielu lat i nie mogą dosć co mi jest a ten po obejrzeniu programy stał sie lekarzem i wie co mi jest.... nawet nie dał sobie powiedzieć że ja byłam już u Alergologa i miałam już robione testy... nawet nie chciał mnie wysłuchać. Nawrzeszczał i poszedł sobie... zaraz mnie coś trafi... Mąż stanał w mojej obronie... ja pierdziele... oby ten wyjazd do Anglii wyszedł...
ja tak wiąże w kołyskę -> http://www.chustomania.pl/online/chustomania/cis-web2_chust_media.nsf/0/9D8696B4C39BC60DC125739C0078B108/$File/kolyska_krzyz.jpg mały jest tak pod skosem i nogi wystają z boku ale wole jednak nosić w kieszonce niz w kołysce.