reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

:-)

to mój czwarty cykl starań miejmy nadzieję, że ostatni :)
studiuję niedługo podejmę również pracę, mam narzeczonego w październiku bierzemy ślub.

myślę, że z czasem poznamy się jeszcze lepiej dziewczyny !

dzisiaj miałam spadek temp i się zastanawiam czy to może owu ?
bo wczoraj miałam brązowe plamienie.. chyba, że wczoraj była? dopiero się wgłębiam w te kobiece sfery... :)

reklama
Pyscku współczuję
[*] Trzymaj się kochana....

Fifka gratki za egzaminy.... :tak: Zdolniacha jesteś ;-) A co ty wgóle studiujesz i który to już rok???

Kochane nie wiem kiedy będę testowała... Zapewne pójdę na betę niż zrobię test, ale dopiero jak minie tydzień od spodziewanej @, bo wredota może przecież przyjść... ponieważ wiele razy się już rozczarowałam dlatego teraz nie zakładam, że to fasolinka...

Katarzyna witaj... Życzę szybkiego zafasolkowania :tak:

Milia kochanie... przykro mi, że dzisiaj się nie udało i wszystko się przedłuża, ale czasami warto to odłożyć... Będzie dobrze...

Ciasto na jutro już upieczone... mieszkanko wysprzątane... Mogę przyjmować gości :-)

Ostatnia edycja:
Necia kciuki żebyście zdążyli z tą pracą! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Natkusia chyba tak... Michaś sam zdecyduję kiedy chce wyjść :tak: nie ma co go pośpieszać ;-)

No i fajnie że masz teraz takie aktywne dni! :-) Przynajmniej nie myślisz po porodzie i te oczekiwanie jest lżejsze :tak:

Katarzyna czasem przy implantacji temperatura spada i pojawia się lekkie plamienia teak więc trzymam kciuki!!

Akurat trafiłaś w weekend, normalnie w tygodniu u nas na forum jest większy ruch :tak:

Pyscku :*

Sun studiuję pedagogikę i to dopiero pierwszy rok za mną... jeszcze dwa... :sorry: Wcześniej studiowałam informatykę - znaczy świeżo po maturze... i teraz do niczego mi potrzebna nie jest bo praca przed komputerem to nie dla mnie... :no:

No rozumiem cię! Ja sama zrobiłam test dopiero po prawie 2 tygodniach jak @ nie przyszła... bo nie wierzyłam ze się udało... tyle robiłam testów i widziałam tą I kreskę ze wolałam poczekać niż się rozczarować...

A teściowa dzisiaj upiekła ciasto marchewkowe! Bosz..... takie to jest pyyyszne! A teraz zajadam mozzarelle z pomidorami na kolację i zaraz zabieram się za naukę na jutro bo mały śpi! :tak: Potrzymajcie jeszcze za mnie kciuki za jutro! :-)

Ja Fifka po prostu podchodzę do sprawy na luzie... wiesz dobrze jak źle to wszystko przechodzę... Uważam, ze dzidzi nie ma... no ale @ nadal nie ma... i pytanie dlaczego... ??? Przecież nic szczególnego się nie zmieniło, oprócz tego, że biorę leki na obniżenie cukru i w tym cyklu nie mam dupka... No ale czas pokaże...

Trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin ;-)

Idę z mężulkiem obejrzeć meczyk.... Może jeszcze dzisiaj wpadnę... ;-)

w ustach co rano jak tylko otworzę oczy przed 7. Może jutro będę miała skok , ponieważ dzisiaj był spadek. słyszałam że skok może być w trakcie owulacji lub po niej ale raczej po niej ponieważ jak tempka spadnie to plemniki lubią środowisko gdzie jest niska temp i później ponoć jest owulacja ale nie wiem :-) a może 8 dc miałam owu czy to możliwe? masakra jakaś z tym moim cyklem...

czekam aż małż skończy jedno to ja swoje dokleję i będziemy spisy robić i koniec. tylko momentami mam ochotę go palnąć bo się grzebie i robi co nie trzeba :confused2:

Katarzyna witam cię w naszych skromnych progach

Fifka czy ja dobrze pamiętam że najlepiej mierzyć w pochwie a nie w ustach czy innych miejscach?

natka jak Michaś chciał wyjść to go wypuścić nie chciałaś to on teraz strajkuje:-p

reklama
Do góry