reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Eve wróciła ze szpitala, powiedzieli jej że pewnie macica się powiększa to niektóre żyłki stąd krew. Najgorsze, że nie zrobili jej żadnego badania ani usg... Powiedzieli tylko, że jak krew będzie nadal lecieć na jutro się zgłosić.
Jutro z mężem jadą do drugiego szpitala. Eve na razie leży i łyka dupka.

Wpadam na szybko dac kazdej buziaka i zapewnic, ze mysle o was czesto!

Mam nadzieje, ze wszystko u was ok!

Buziaki!

Pok łobuzie czemu tak żadko zaglądasz?

Boże z tymi lekarzami to jakaś porażka,co oni wyrabiają,żeby nie zrobić kobiecie usg?! To się w głowie nie mieści,na co my płacimy te cholerne podatki? Nosz ale się zdenerwowałam %&&(@%(&(@(&)!(!
Eve kochana trzymaj się dzielnie i niech fasoleczka też tam ładnie się rozwija &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A wiadoko co u Martochy? ta to się biedna ma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lily to dzisiaj wszystkiego najlepszego dla Was z okazji 3 rocznicy

Ja już spać nie mogę bo mała bryka jak szalona,tatuś ją rano obudził,pobawił się i poszedł do pracy a ta teraz szaleje.Ona chyba dobrze widzi przez skórę,jak mam kołdrę na brzuchu-szaleje jak odsłonie brzuch cisza,tak samo było wczoraj jak ją chciałam nagrać he he
Aha i jeszcze raz w imieniu własnym i męża dziękujemy za życzenia

Miq gratuluję na początek 30 tygodnia!! :*

Martocha leży dalej w szpitalu. Czeka na decyzję czy można podać jej jakiś lek poronny, ale teraz oczywiście jest burdel w NFZ i nie można tego leku używać w ciążach pozamacicznych.......... na razie jej lekarz kombinuję a jak nie to będzie miała kolejny zabieg łyżeczkowania... więc nadal czekamy... ale wiado już że to jest ciąża na pewno stracona...

POK!!!
Zaglądaj do nas częściej :*:* BARDZO ZA TOBĄ TĘSKNIMY!!! Jak się czujesz??

Eve
będzie dobrze... przerabiałam w ciąży z Konradem dokładnie to samo...też krawiłam zbadali mi szyjkę ze jest wsio okej i wysłali do domu... przepłakałam całą noc.... a tym bardziej byłam przerażona bo moje pierwsze poronienie wyglądało podobnie i byłam przekonana ze straciłam fasolkę, ale jak widać Konrad jest na swiecie! Tak więc uszka do góry i trzymam kciuki za ciebie!

Lily Wszystkiego Dobrego z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!! :* :*

No i dupa.... w nocy mleka było znowu mniej.... :baffled: musiałam latać i robić butelkę.. Mały wypija po 50-100ml więc z cycy coś tam jeszcze ściąga ale coraz bardziej denerwuję mnie takie karmienie..... :angry: herbatki laktacyjne nie pomagają... :-( chyba zacznę dawać mu normalnie mm i co któreś karmienie mleko z cycy jak się uzbiera...

Ostatnia edycja:
Lily, najlepszego z okazji rocznicy :) dużo rocznic w przyszłości :)

A ja sobie myślę, że Eve nie zrobili usg, bo ona 11 tydzień, czyli przezpochwowe jeszcze i pewno się bali, żeby czegoś nie naruszyć

Fifka miło, że pytasz o moje samopoczucie ;-)... w sumie jest ok... We wrześniu jadę na wakacje więc tak na prawdę tym teraz żyje... :tak: tym bardziej, że od października zeszłego roku nie miałam urlopu więc czekam na to jak na zbawienie... Poza tym to po staremu.... Jaki ten Twój synuś już duży :szok: ale ten czas leci... :tak:

Lily wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)

Ostatnia edycja:
Jejku biedna Martocha,co te kobiety muszą przejść...:-(
Fifka a może przestaw małego na MM a z cyców ściągaj i dawaj mu jak się uzbiera,szkoda go denerwować,na pewno mały sie wkurza jak ciągnie i nic nie ma i Ty przy okazji też

A pochwalż się Wam,że sprzedałam wczoraj autko,więc wózek mam w całości spłacony a resztę dałam mężowi na nowe opony do auta "rodzinnego". Teraz sporą część wypłaty mogę przeznaczyć na spakowanie torby do szpitala,butelki,laktator...
Hmm coś jeszcze miałam napisać,aaa w sobotę jedziemy na kilka dni pod namiot,będzie tylko las,małe jezioro,woda ze strumyka...i cisza,no i wszystko byłoby ok gdyby nie było mi żal młodego,że całe wakacje siedzi w domu,więc zapytałam czy chce jechać z nami i oczywiście się zgodził,już był tam kilka razy z nami wiec wie jakie tam są warunki "polowe" sklepu nie ma,baru nie ma do jedzenia to co się złowi albo da się zalać wrzątkiem:-) Wyobraźcie sobie,że teściowa zaczęła go przekonywać,żeby nie jechał bo głodny będzie chodził... i do mnie wczoraj czy on musi teraz jechać,czy nie możemy go nad może zabrać bo tam na pewno będziemy w jakimś pokoju i będzie gdzie się umyć i na pewno będziemy chodzić gdzieś na jedzenie- no moja odp mogła być jedna NIE,a tak w ogóle to wcale nie musi jechać... nosz co za baba bezczelna,chyba menopauze przechodzi bo nie da się z nią wytrzymać

O Boże 30 tydz toż ja zaraz będę rodzić... Aaaaaa:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Miq nooo teraz to już lada chwila się rozpakujesz aaaa :-D

Lilly wszystkiego naj naj :-)

Żono moja wszystkiego najlepszego :* Zobacz załącznik 483637Zobacz załącznik 483638

Fifka ty i szafa trzydrzwiowa pfff laska z ciebie ale jak ci to dobrze zrobi to chudnij chudnij :) a jak mój zięciu dziś się z rana miewa? Tym razem śpioszki na Małgosię małe :-D

Ja to się poszłam poprzytulać w dosłownym tego słowa znaczeniu ;) zaraz przyjedzie kolega z papierkami wiezie już tydzień

Do góry