Dzień dobry dziwczonki :-)
Ślicznie dziękuję Wam wszystkim za życzonka

hihi

jak ten czas leci!!!

już trzy lata
Fifka ja jak miałam jeszcze mleko, kiedyś kiedyś

to mi Położna mówiła, że karmienie na przemian, raz cycem raz MM, jest dobrym sposobem

ale to bylo dawno, ja byłam zestresowana i nie pamiętam czemu

mówiła też coś o jedzeniu z piersi a potem dojadaniu MM, że chyba ten sposób też jest ok... w każdym bądź razie ja karmiłam na przemian, ale patrząc po mnie może jednak to nie jest najlepszy sposób, bo mi mleko się baaardzo szybko skończyło

A co do tych fredek to współczuje!!! ja parę dni temu stałam u siebie na balkonie, a mieszkam na blokowym osiedlu, i po jezdni biegała fredka

biedna wyglądała na przestraszoną....
Eve trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze

musi być dobrze! :-)
Matrocha, nawet nie wiesz jak Ci współczuję :-( tulę, następna ciąża na pewno będzie duuużo szczęśliwsza, zdrowiutka i donoszona!

tego Ci życzę z całego serca
Pok witaj, co u Ciebie? :-)
Miq ja też się na początku straaasznie bałam, nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z noworodkiem, ale instynkt matki jest jak dobry i silny, że jak dostaniesz małą na ręce, to nagle będziesz wyglądać jak zawodowa mamuśka piątki dzieci :-)
I gratuluję 30 tygodnia!!! już ostatnia dziesiąteczka Ci została
Neciuszka a mi się wydaję, że do rozszerzania diety liczy się wiek urodzeniowy a nie ten skorygowany (nie wiem czy dobrze piszę ). Już parę razy spotkałam się z tym, że u wcześniaków dietę rozszerza się jak u dzieci urodzonych w terminie. Więc koniecznie spytaj jutro pediatry i daj znać co i jak

słyszałam, że jak dzieci nie dojadają, to można im jakiś posiłek zagęścić kleikiem ryżowym czy kukurydzanym, i to już ponoć przed ukończeniem 4 miesiąca. Ale to tylko takie posłuchy
Magdalena cieszę się, że wczorajsze wyjście się udało

a jak wyszedł pokaz przed filmem? :-)

nagrałaś mi film?

;-) kiedy ruszasz z żółtkiem? wczoraj Julia jadła pastę jajeczną z bułką z masłem

no tak jej smakowało, że myślałam, że będę musiała iść dorabiać

aż dziwne bo ona ostatnio niejadek się zrobiła...
A u nas dzionek zaczął się dobrze, nocka super, Julia poszła spać o 21 i wstałyśmy o 8

ale ostatnio tak jest zazwyczaj

teraz od 10tej znowu śpi

Pogoda u nas straszna, wręcz jesienna

ale na spacerek się wybieramy bo muszę jeszcze jakieś zakupi na nasz wyjazd zrobić
W ogóle dziewczyny!!! gdzie zdjęcia maluszków????? :-) ja się wręcz domagam zdjęć naszych brzdąców!!! Fifka, Sil, Neciuszka, Magdalena, lamiav, Zafasolkuję, Sleepy, nalaa, i wszytskie które pominęłam :-) Ciocia Lilly z Julią proszą o zdjątka

duuuużo zdjęć :-)