reklama
miq a proszę bardzo i tatusia potem usunę :-) Zobacz załącznik 483709Zobacz załącznik 483710
to straszne co piszesz
naprawdę tragedia dla tych ludzi
Lam no no ale dżaga ci rośnie, pas cnoty już masz?
to straszne co piszesz
Lam no no ale dżaga ci rośnie, pas cnoty już masz?

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Necia Małgosia jest cudowna!! Mam wrażenie że jest taka stonowana i poważna! :-)
Lam a twoja Ada to po prostu mała fotomodelka!! Oj... rośnie ci mała piękność.... i jakie ona ma chude nóżki!!
Konrad jest szczupły ale nogi ma jak dwa małe serdelki 
Oj nie walczę jak lwica... walczyłam kiedyś... teraz to takie ostatnie próby rozpaczy, bo wiem że i tak musimy się pożegnać z cycaniem...
Miq straszne jest to co piszesz... ja na innym forum naczytałam sie opowieści dziewczyn które w dniu porodu rodziły martwe dzieci... i do dziś nie znają przyczyny... mają inne zdrowe dzieci a tu takie nieszczęście... heh... świat jest niesprawiedliwy....
Buzi w pępuszek!!! :* No!! Już masz ten brzuszek całkiem pokaźny!!! Śliczny!! Wprost napatrzeć się nie mogę!! :* ah... ja też chce!! XD
To ja też pochwalę się fotką Konrada!
Taki nieśmiały uśmiech :-)
Zobacz załącznik 483717
Ten mały głodomór właśnie zjadł CAŁY ten duży słoiczek!!!!!

Gdzie on to zmieścił??? Później jeszcze dopił cycą i padł jak kawka... 
Lam a twoja Ada to po prostu mała fotomodelka!! Oj... rośnie ci mała piękność.... i jakie ona ma chude nóżki!!

Oj nie walczę jak lwica... walczyłam kiedyś... teraz to takie ostatnie próby rozpaczy, bo wiem że i tak musimy się pożegnać z cycaniem...
Miq straszne jest to co piszesz... ja na innym forum naczytałam sie opowieści dziewczyn które w dniu porodu rodziły martwe dzieci... i do dziś nie znają przyczyny... mają inne zdrowe dzieci a tu takie nieszczęście... heh... świat jest niesprawiedliwy....

Buzi w pępuszek!!! :* No!! Już masz ten brzuszek całkiem pokaźny!!! Śliczny!! Wprost napatrzeć się nie mogę!! :* ah... ja też chce!! XD
To ja też pochwalę się fotką Konrada!

Zobacz załącznik 483717
Ten mały głodomór właśnie zjadł CAŁY ten duży słoiczek!!!!!

miq pięknie rośniecie buzi w brzuszek :-) dla Lilianki :* na chwilę obecną kolor oczek ich wygląd ma dokładnie takie jak tatuś :-)
fifka jakie ma portasie śliczne :-) moja przysypia na brzuszku w łóżeczku ale jeszcze się kokosi hihi a gdzie tam jej do powagi
ale jak jej się zdjęcia robi to ona tak patrzy patrzy na ciebie
i patrz jaka grzeczna jestem 
fifka jakie ma portasie śliczne :-) moja przysypia na brzuszku w łóżeczku ale jeszcze się kokosi hihi a gdzie tam jej do powagi
Ostatnia edycja:
miq
Fanka BB :)
oj rośniemy rośniemy, jestem dzisiaj cała skopana, aż mnie skóra na brzuchu boli... ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić naszej małej, hmm mam koleżankę, która z góry zakłada, że jej dziecko będzie miało ciemne włosy (ona blondynka) ja jakoś tak nie mam wyobrażenia o naszym bobasku hmm a oczy ja niebieskie mąż zielone, no ciekawe...
Fifka ale twój Konrad się zmienia, masakra jak ten czas leci...
a życie no niestety nie jest sprawiedliwe... tylko dziekować Bogu czy w kogo ktoś tam wierzy, że mamy takie szczęście...
Fifka ale twój Konrad się zmienia, masakra jak ten czas leci...
a życie no niestety nie jest sprawiedliwe... tylko dziekować Bogu czy w kogo ktoś tam wierzy, że mamy takie szczęście...
S
Silmiriel
Gość
Lily, do okulisty, wczoraj dawałam masę fotek, jeszcze są, możesz polukać 
Miq, straszne są takie historie...
A ja zaraz ugotuję mojej Królewnie coś, może ogórkową, a potem wybywamy po tatę i na budowę
Trzeba pustaki poznosić
Miq, straszne są takie historie...
A ja zaraz ugotuję mojej Królewnie coś, może ogórkową, a potem wybywamy po tatę i na budowę
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ależ jestem wściekła... mamy złodzieja w rodzinie... pamiętacie jak pisałam jakiś czas temu ze złoto zniknęło mi z domu? No to dzisiaj dowiedziałam się ze w tym samym czasie okradziono ze złota również moich teściów... czyli to musi być ktoś z naszego najbliższego otoczenia...
łącznie okradli nas na ponad 10 tys.... noż ku^&$a mać....
A zdaje mi sie ze niby zawsze jesteśmy przy gościach... że nie zostawiamy nikogo samego... teraz było sporo odwietek i to w tym czasie te rzeczy pogineły... noż szok...

A zdaje mi sie ze niby zawsze jesteśmy przy gościach... że nie zostawiamy nikogo samego... teraz było sporo odwietek i to w tym czasie te rzeczy pogineły... noż szok...

reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Miq po lombardach? U nas w Białymstoku jest ich kilkadziesiąt... a ile dodatkowo jest złotników... ruskich który skupują złoto za wyższą cenę niż jubilerzy... nie ma szans... jakbym może mieszkała w mniejszej miejscowości... ale nie tu.... po drugie to wszytko miało miejsce pare miesięcy temu... nawet nie wiem kiedy dokładnie bo przecież nie zagląda się do złota codziennie...
Teraz zaczęłam szukać łańcuszka złotego Konrada który dostał na chrzciny i też go nie ma..... jak tak teraz o tym myślę to musiała to zrobić osoba która często do nas przychodzi...

Teraz zaczęłam szukać łańcuszka złotego Konrada który dostał na chrzciny i też go nie ma..... jak tak teraz o tym myślę to musiała to zrobić osoba która często do nas przychodzi...
Podziel się: