reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
lamiav dodaj mnie do znajomków bo ja nie widzę fotek:(
no faktycznie neciuszka masz rację:tak:
a to my i podsumowanie 30 tygodni he he

Załączniki

• 30 tc.jpg
    30 tc.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 25
  • 30 tyg.jpg
    30 tyg.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Necia Małgosia jest cudowna!! Mam wrażenie że jest taka stonowana i poważna! :-)

Lam a twoja Ada to po prostu mała fotomodelka!! Oj... rośnie ci mała piękność.... i jakie ona ma chude nóżki!! :laugh2: Konrad jest szczupły ale nogi ma jak dwa małe serdelki :-D

Oj nie walczę jak lwica... walczyłam kiedyś... teraz to takie ostatnie próby rozpaczy, bo wiem że i tak musimy się pożegnać z cycaniem...

Miq straszne jest to co piszesz... ja na innym forum naczytałam sie opowieści dziewczyn które w dniu porodu rodziły martwe dzieci... i do dziś nie znają przyczyny... mają inne zdrowe dzieci a tu takie nieszczęście... heh... świat jest niesprawiedliwy.... :no:
Buzi w pępuszek!!! :* No!! Już masz ten brzuszek całkiem pokaźny!!! Śliczny!! Wprost napatrzeć się nie mogę!! :* ah... ja też chce!! XD

To ja też pochwalę się fotką Konrada! :tak: Taki nieśmiały uśmiech :-)

Zobacz załącznik 483717

Ten mały głodomór właśnie zjadł CAŁY ten duży słoiczek!!!!! :szok::szok::szok: Gdzie on to zmieścił??? Później jeszcze dopił cycą i padł jak kawka... :-p

miq pięknie rośniecie buzi w brzuszek :-) dla Lilianki :* na chwilę obecną kolor oczek ich wygląd ma dokładnie takie jak tatuś :-)

fifka jakie ma portasie śliczne :-) moja przysypia na brzuszku w łóżeczku ale jeszcze się kokosi hihi a gdzie tam jej do powagi ;) ale jak jej się zdjęcia robi to ona tak patrzy patrzy na ciebie :) i patrz jaka grzeczna jestem :)

Ostatnia edycja:
oj rośniemy rośniemy, jestem dzisiaj cała skopana, aż mnie skóra na brzuchu boli... ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić naszej małej, hmm mam koleżankę, która z góry zakłada, że jej dziecko będzie miało ciemne włosy (ona blondynka) ja jakoś tak nie mam wyobrażenia o naszym bobasku hmm a oczy ja niebieskie mąż zielone, no ciekawe...

Fifka ale twój Konrad się zmienia, masakra jak ten czas leci...
a życie no niestety nie jest sprawiedliwe... tylko dziekować Bogu czy w kogo ktoś tam wierzy, że mamy takie szczęście...

Lily, do okulisty, wczoraj dawałam masę fotek, jeszcze są, możesz polukać :)

Miq, straszne są takie historie...

A ja zaraz ugotuję mojej Królewnie coś, może ogórkową, a potem wybywamy po tatę i na budowę :) Trzeba pustaki poznosić

Ależ jestem wściekła... mamy złodzieja w rodzinie... pamiętacie jak pisałam jakiś czas temu ze złoto zniknęło mi z domu? No to dzisiaj dowiedziałam się ze w tym samym czasie okradziono ze złota również moich teściów... czyli to musi być ktoś z naszego najbliższego otoczenia... :no: łącznie okradli nas na ponad 10 tys.... noż ku^&$a mać.... :angry:

A zdaje mi sie ze niby zawsze jesteśmy przy gościach... że nie zostawiamy nikogo samego... teraz było sporo odwietek i to w tym czasie te rzeczy pogineły... noż szok... :wściekła/y:

reklama
Miq po lombardach? U nas w Białymstoku jest ich kilkadziesiąt... a ile dodatkowo jest złotników... ruskich który skupują złoto za wyższą cenę niż jubilerzy... nie ma szans... jakbym może mieszkała w mniejszej miejscowości... ale nie tu.... po drugie to wszytko miało miejsce pare miesięcy temu... nawet nie wiem kiedy dokładnie bo przecież nie zagląda się do złota codziennie... :no:

Teraz zaczęłam szukać łańcuszka złotego Konrada który dostał na chrzciny i też go nie ma..... jak tak teraz o tym myślę to musiała to zrobić osoba która często do nas przychodzi...

Do góry