Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiecie co... był jeden! Ciało fajne ale stary pryk i tańczyć kompletnie nie umiał!!!! aż nie chcialo się go oglądać, a jak zaczął ściągać majty to zrobiło się jak dla mnie niesmacznier....
jestem jakaś dziwna
w każdym bądź razie dziękowałam Bogu, że siedzę w środku bo do tych z wierzchu babeczek podchodził i machał im tyłkiem przed oczami.... 
No nie wiem, mi się wydaję, że po Tobie, tatusia nie widziałam
wiecie co życie jest niesprawiedliwe... kiedyś Wam pisałam, że mojego męża kolega z pracy przeżył tragedię ze swoją żoną, ich dzieciątko było poważnie chore, miało kilka wad serca, urodziło się ale wymagało operacji, pieniądze nazbierane, ktoś przekupił lekarza i doszło do tego, że dwójka dzieci straciła życie i ich to od rodziców, którzy przekupili lekarzadługo dochodzili do siebie, robili badania i niedawno okazało się, że znowu jest w ciąży. Parę dni temu byli w jakiejś klinice we Wrocławiu i kolejna tragedia to dzieciątko też jest chore. Okazało się, że to jakieś sprawy genetyczne i są małe szanse, że będą mieli zdrowe dziecko, że kiedykolwiek dziecko przeżyje. Nie wiem na co tym razem się zdecydowali, wtedy chcieli urodzić teraz... od kilku dni nie mogę jakoś dojść do siebie, niby ich nie znam osobiście ale tak jakoś...
no nic ale u Nas minął 30 tc więc czas na foteczkę, idę coś pstryknąć
Ależ jestem wściekła... mamy złodzieja w rodzinie... pamiętacie jak pisałam jakiś czas temu ze złoto zniknęło mi z domu? No to dzisiaj dowiedziałam się ze w tym samym czasie okradziono ze złota również moich teściów... czyli to musi być ktoś z naszego najbliższego otoczenia...łącznie okradli nas na ponad 10 tys.... noż ku^&$a mać....
![]()
A zdaje mi sie ze niby zawsze jesteśmy przy gościach... że nie zostawiamy nikogo samego... teraz było sporo odwietek i to w tym czasie te rzeczy pogineły... noż szok...![]()
a nie przychodzi Ci nikt do głowy??? 
(taki zwyczaj rodzinny ze obrączki ślubne szykuję się po narodzinach dziecka) i od dzisiaj wszystko co cenne będzie trzymane w sejfie u teścia... 
butli też nie chciał zjeść przed spaniem i najadł się samą piersią... nóż mały upierdasek... zaraz poleży troszkę i będzie płakał ze głodny...