reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka: oj jestes nieoceniona, dzieki kochana, już jestem oświecona :-D

kurde jestem wściekła, nienawidzę naszego samochodu, coś cię ciągle psuje, kasy już w niego poszło tyle ze moglibyśmy kupić fajny w miarę rocznik samochód, ale nie ciągle coś sie w nim reperuje, dzisi mąz pojechał cos tam zrobić, i dzwoni ze rozrusznik spalony ?!!!!!:szok: ale co i jak przeciez godzine temu był dobry a już spalony, a zaraz mamy do lekarza jechać - no szlak mnie trafi zarax :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kobiety, a tej marchewki to mam podać 2 łyżeczki takie od herbaty, czy 2 takie silikonowe dla dzieci? Obraz 066.jpg pierwsza marchew :-)

Ostatnia edycja:
Fasolka ja robiłam na wyczucie... dawałam kilka takich małych łyżeczek Bartusiowych...

Lilly dopiero teraz zauważyłam filmik!!! No, no, no!! Moja synowa przecudna!! Świetnie się znęca nad tymi piankami, Bartek też dziś podczas zabawy rozebrał pół "dywaniku" :-p

Konradek teraz wstał i zjadł młodych ziemniaczków z gotowanym indykiem i znowu zasnął :-D ale najadł się jak świnka skoro nawet na koniec soczkiem pogardził....

A ja teraz idę się zebrać do kupy bo zaraz spadamy na miasto!!!

Ja dziś nie jestem zbyt towarzyska...
śliczne wszystkie wasze dzieciaczki,a te puzle to super sprawa,też na pewno kupię
A tak w ogóle to źle się czuję,już w nocy pobolewała mnie głowa ale rano dopiero się zaczęło,tak jak całą ciąże nie miałam z tym problemów tak dzisiaj bez tabletki nie było szans,jakoś mi duszno,nie wiem czy to pogoda czy co

miq a mierzyłaś sobie ciśnienie?

Fasloka hihi cudnie wygląda :-)

my już po szczepieniu Małgosia waży 4880 gram i mierzy 57 cm :-) doktor zadowolona wychwaliła nareszcie weszła w 3 centyl :-) a przy następnej dawce Hexy dostanie bezpłatnie pneumokoki pierwszą dawkę :tak: pytałam o rozszerzanie diety to kazała nam pediatra po połowie 4 mca czyli za miesiąc wprowadzić już pierwsze posiłki, a chwilę wcześniej takie próbowanie ma być. żelazo bierzemy jeszcze tylko do 15 sierpnia i koniec :-)

a ja wstawię fotki a cooo :-) Zobacz załącznik 484048taka telewizja ciekawa ;)
Zobacz załącznik 484049 zmęczona po szczepieniu

Witam :-)
Lily cudowna ta Twoja Julcia, widac siły ma dziewucha:-)
Neciuszka Małgosia, pięknie rośnie, gratuluje udanej wizyty
Zafasolkuje widac Łucji marcheweczka smakowała
Fifcia dopiero doczytałam, ze niedługo zaczynasz staranka, gratulacje decyzji!
Widze, ze dzisiaj lekarski dzien wszystkie nasze dzieciaczki po wizytach:-) My z Alusiem bylismy we wtorek na szczepieniu, doktor go zbadał, mały jest na 25 centylu.
Kupiłam też lezaczek i uwazam ze to do tej pory moj najlepszy zakup!! cudo, nareszcie moge cos porobic w domu, bo tak się alus w nim uspokaja, ze w zyciu sie tego nie spodziewałam!
No i najwazniejsze, dołączam do grona zrzucających kilogramy!!wiadomo, diety zaden stosowac za bardzo nie moge, ale napiszcie dziewczyny jak Wy sobie radzicie z nadprogramowymi kiligramami :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Tak mierzyłam,najpierw miałam 121/72 po tabletce spadło do 107/67 teraz zjadłam obiadek,odsapne chwilę i znowu zmierzę
No proszę jak nam Gosia rośnie

Do góry