Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a maluszek boski!! :*
no i współczuję problemów z karmieniem... Ja kocham karmić i strasznie mnie serce boli na myśl o zakończeniu karmienia kiedy zajdę w ciążę... no ale ja nie mam absolutnie żadnych złych wspomnień z tego okresu... ani zastojów ani poranionych brodawek... fakt że miałam sporo kryzysów po drodze bo miałam mało mleka ale walczyłam dzielnie :-)
najchętniej już bym test robiła chociaż dopiero co @ mi sie skończyła... oj coś czuję ze te starania to będzie droga przez mękę...
ale to dlatego ze strasznie wymiotowałam i od tego kwasu żołądkowego mi się odwapniły... później mały jeszcze ssał ze mnie wapno i zęby miałam mięciutkie (dentystka mówiła ze wiertło wchodzi jak w masło...)
Dlatego przed ciążą dobrze jest najpierw poleczyć zęby...
ja np poleczyłam. Ale to już w III trymestrze kiedy dziecku już niewiele może poważnie zaszkodzić bo maleństwo jest już rozwinięte i tylko "dojrzewa"
bo wtedy termin będe miała na wakacje a nie w sama sesje 
taki mały głodomorek, że nawet pianki zjada ;-) ona cuda wianki robi z tymi puzzlami 
ale Julii nic się nie działo, pięknie na to jabłuszko reagowała 
ale, że tak zjadła marchewkę i zasnęła??
dobre!!
Julii się to nigdy nie zdarzyło 
aaaaa i ja będę przeżywać Twój pierwszy test!!! :-)
:-) jednak strojnie ją ubrałaś na szczepienie :-) no i piękne ma wymiary, nic dziwnego że 56 za małe 
a synka jakie masz cudnego
:-) a co do kilogramó to ja Ci nie pomogę jak sobie z nimi radzić, bo ja sobie z nimi nie radzę
;-)
Ale zaliczyłam miły spacerek z koleżanką i jej synkiem w wieku Julci
Boziu jak ten maluszek tańczy!!!
ma swoją ulubioną piosenkę, (bo ja tańczyć chcę, czy cuś takiego
) i jak tylko ta piosenka zaczyna lecieć to ten zaczyna swoje wygibasy! :-) BOSKO to wygląda