reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Fajna! Ale kurcze strasznie sfatygowana... :sorry:ręcznie bujać można też leżaczek który przecież posiadasz... no chyba ze masz kogoś kto mógłby ci ją naprawić.

Fasolka no właśnie tego posta czytałam ale mi się tam żadne zdjęcie nie wyświetla... :sorry: nie wiem o co kaman! Ale zajrzę do galerii ;-)

Ja tylko wpadłam zameldować,że ból głowy odpuścił,pewnie był wynikiem wysokiego ciśnienia,bo w ciąży mam o wiele niższe i wtedy jest ok, trochę się wystraszyłam jak zaczęło rosnąć,już myślałam,że może stan ... ale ufff przeszło
Do rana babolki

witam wieczornie dzis bylam z niunia w chuscie na spacerku w lumpeksie mama moja sobie kilka ciuszkow kupila ja jedna bluzeczke bo widzialam ze w nia wejde ;-) bez przymierzania ;-)

miq wspolczuje bolu glowy ja sie musze wybrac do rodzinnej bo mi skacze cisnienie a niewiem co moge wziasc jak karmie piersia...

magdalenko bartus sliczny ;-)

fifka konradek wymiata w tej czapie ;-)

fasolka no no łucja grzecznie jadła bo moja duzo lepiej ubrudzona ale jeszcze nigdy nie zasneła...;-)

lili no córeczka silna ze tak te pozle zajada szkoda ze ten facet ich narazie niema w sprzedazy.,,;-(

reklama
Witam się :) przeleciałam Was, ale zapomniałam co komu, wiem tylko, że Miq spadło ciśnienie, bardzo się cieszę i że Martocha będzie wychodzić, też się cieszę i podziwiam.

Kurka, powiem Wam, że przywlókł narzeczoną i z jednej strony przykro, z drugiej jeszcze bardziej, bo znowu się w bagno pakuje... I to nie to, że jestem o pannę zazdrosna, ale jest strasznie apodyktyczna, wiecznie niezadowolona, burcząca, ciągle ma mu coś do zarzucenia, nawet przy mnie jakieś wymówki... Ech, on to nie ma szczęścia do tych swoich kobiet... Ale syna ma fajnego, opowiadał mojej małej co robił, co to wózek widłowy (jego tata robi kursy) itd

Do góry