hej dziewczyny
jestem umęczona wczoraj po szczepiące |Ada była tak wesoła a około18stej zaczęła marudzić , i płakała strasznie prawie do 23 trzeba było ją non stop na ręcach nosić naete jak przysnęłam co ją odkładam to płacz, biedolinka, dalismy jej pedicetamol i troche sie uspokoiła i przysnęła do 1 w nocy. Maż spal dzisiaj sam bo chciałąmmzebgy małamiała wygodnie i była blisko mnie . Na razie wstała wesoła i nie widać nic po wczorajszej rozpaczt.
fifka: a bo to są zawsze takie co wiedza najlepiej, znają sie na wszystkim i wymądrzają, a co do cxego to ***** wiedzą , nie przejmuj sie po prostu musisz być tylko z nami :-)
konradek pieknie wygląda, no zakochałam sie w tych foteczkach, a czapeczka piekna, tez chce taką
miq: wypocznij , nawdychaj sie świeżego powietrza i baw sie dobrze, - ja pod namoit sie nie nadaje bo boje sie pająków
neciuszka: oj współczuję bo miałam tez wczoraj ciężki wiezór, a jak dzisiaj Małgosia juz dobrze ?
sil: o widzisz, to soboe nie pogadaliście od serca, no często jak fajny chłopak to ma nieciekawą dziewczynę, a pytał cie o to co myslisz o tej narzeczonej, może warto zwrócić uwagę na jej wady, bo po co ma sie pakować w zły związek no chyba ze mu potrzeba takiej kobiety z takim charakterem
m
agd.a: fajne te promocje, ale na czym polegaja te zakupy grupowe bo ja nigdy z tego nie korzystałam ?
magda;ena: a ja zrobiłam 21 ogórków kiszonych w litrowych słoikach, 6 słoików ogórków po żydowsku - uwielbima je, i 6 korniszonych- ciekawe czy mi wyjdą bo korniszonych to jeszcze nie robiłam, no i dzisiaj jeszcze buraczki marynuje.
a mdaj przepis na ogórki w kurkumie bo kiedys jadłąm i mi smakowały ale nie robiłam
lyli:no to miałaś wspaniały dzień, maluszki to maja takie fajne ruchy w tańcu, a jak tam dzisiaj julcia sie miewa?