reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Spadło,spadło musiało bo dzisiaj jedziemy na kilka dni pod namioty,praktycznie jesteśmy spakowani,jak mąż wróci o normalnej porze to jedziemy a jak coś mu się przeciągnie w pracy to jutro z rana:-) muszę tylko robaki kupić na rybki,miałam mu zamiar jakieś przynęty kupić ale teraz za duży wybór aż tak się nie znm

reklama
Dzień dobry my też jutro jedziemy z rana :-) dziś małż miał wolne ale go ściągneli musi zrobić 30 okładek dla klienta takich pokazowych :baffled: mam nadzieję że niedługo wróci

Lilly a to tatuś tak córcię ubrał i sam rozbierał do szczepienia sprawnie im to poszło :-D

Fifka śliczna ta czapeczka a Konradek to wiadomo przystojniak jak się patrzy
miq dobrze że spadło i proszę mi żadnych ekscesów na tym wyjeździe :-p
Fasolka hihi ja po takiej abstynencji ledwie jedno piwo zmęczę ;-)
sil aj biedny ten kolega jak taką babę ma

ja wracam chyba do łóżka póki Małgoś śpi pogrzać się bo mi Lilly chyba zapalenie pęcherza sprzedała :-p wczoraj troszkę odchorowałyśmy szczepienie całe popołudnie była płaczliwa i marudząca

Postaram się być grzeczna,na wszelki wypadek wezmę ze sobą ciśnieniomierz i kartę ciąży też

Hej dziewczyny! :*

Miq ooo matko!! Ja bym sie nie odważyła z brzuszkiem jechać pod namiot! :-D ale zyczę wam udanych wakacji! Az ci kochana zazdroszczę! I dobrze ze się ciśnenie poprawiła :*

Sil o często takie pary się spotyka... jak ja obserwuję naszych znajomych to stwierdzam ze z mężem mamy jednak fajne relację... Jak nie facet okłamuję non stop swoją narzeczoną... to u innej pary ona zachowuję się tak jak to opisałaś w przypadku swojego przyjaciela...

Jak tam Domi?? Mój dzisiaj na śniadanie dostanie tarte jabłuszko :tak:

Necia oj biedna Małgosia... mój ostatnią szczepionkę troszkę odchorował....

Atan oj jak ja dawno nie chodziłam w chuście... :-D Mały tak pokochał tą spacerówkę ze już mu rączki nie są potrzebne :-p ale drugiego bobasa tez będę od początku chustować!

Aj powiem wam ze dzisiaj się zeźliłam ze szok... :no: jak ja strasznie nie lubię kiedy ludzie nie potrafią uszanować czyjegoś poglądu czy zdania.. pisałam nie raz ze siedzę też na styczniówkach i ciągle nawiązują sie rozmowy o żywieniu. Zebrała sie taka grupka "mądrych" która non stop krytykuję czyjeś poglądy na żywienie bo przecież dziecku to trzeba dawać tylko Eko itp.... gadaja jak to trzeba zakupić "jogurtownik" do wyrobu własnego jogurtu z mleka bo to jest najzdrowsze.... :no: Jak to można dać dziecko w wieku pół roku jajko albo chlebek itp....bo dziecko powinno być praktycznie tylko na mleku :szok: (tak swoją drogą to by chyba się przewróciły jakby dowiedziały sie co daje Sil dla małej - choć ja sie z tym zgadzam i jak najbardziej popieram ze dziecku powinno próbować wszystkiego) wszystkie młode mamy stamtąd uciekły i chyba ja też tak zrobię. :baffled:

A dzięki dzięki;-)nie ma się co stresować czy w domu czy pod namiotem tak samo teraz niewygodnie się śpi;-) a tam może dzięki świeżemu powietrzu będzie lepiej,z dala od teściowej...pewnie mi wszystkie pokoje przeryje ah
Co do karmienia to co matka to inne poglądy i tak naprawdę każda matka zna swoje dziecko najlepiej i powinna się kierować własnym instynktem. A te całe eko jedzenie i jakies whikuły do kefirów to przegięcie,rozumiem warzywka ze swojego ogródka ale to... a co będzie jak dziecko podrośnie? Nie da się całe życie chować z dala od chemii bo ona jest wszędzie a dziecko wcześniej czy później będzie miało styczność ze słodyczami,chipsami,napojami z E E E i wtedy zaczną się problemy,alergie...

hej dziewczyny
jestem umęczona wczoraj po szczepiące |Ada była tak wesoła a około18stej zaczęła marudzić , i płakała strasznie prawie do 23 trzeba było ją non stop na ręcach nosić naete jak przysnęłam co ją odkładam to płacz, biedolinka, dalismy jej pedicetamol i troche sie uspokoiła i przysnęła do 1 w nocy. Maż spal dzisiaj sam bo chciałąmmzebgy małamiała wygodnie i była blisko mnie . Na razie wstała wesoła i nie widać nic po wczorajszej rozpaczt.

fifka: a bo to są zawsze takie co wiedza najlepiej, znają sie na wszystkim i wymądrzają, a co do cxego to ***** wiedzą , nie przejmuj sie po prostu musisz być tylko z nami :-)
konradek pieknie wygląda, no zakochałam sie w tych foteczkach, a czapeczka piekna, tez chce taką :rofl2:

miq: wypocznij , nawdychaj sie świeżego powietrza i baw sie dobrze, - ja pod namoit sie nie nadaje bo boje sie pająków :szok:

neciuszka: oj współczuję bo miałam tez wczoraj ciężki wiezór, a jak dzisiaj Małgosia juz dobrze ?

sil:
o widzisz, to soboe nie pogadaliście od serca, no często jak fajny chłopak to ma nieciekawą dziewczynę, a pytał cie o to co myslisz o tej narzeczonej, może warto zwrócić uwagę na jej wady, bo po co ma sie pakować w zły związek no chyba ze mu potrzeba takiej kobiety z takim charakterem

magd.a: fajne te promocje, ale na czym polegaja te zakupy grupowe bo ja nigdy z tego nie korzystałam ?

magda;ena: a ja zrobiłam 21 ogórków kiszonych w litrowych słoikach, 6 słoików ogórków po żydowsku - uwielbima je, i 6 korniszonych- ciekawe czy mi wyjdą bo korniszonych to jeszcze nie robiłam, no i dzisiaj jeszcze buraczki marynuje.
a mdaj przepis na ogórki w kurkumie bo kiedys jadłąm i mi smakowały ale nie robiłam

lyli:
no to miałaś wspaniały dzień, maluszki to maja takie fajne ruchy w tańcu, a jak tam dzisiaj julcia sie miewa?

Ostatnia edycja:
ja też się boję, ale od małego jeździliśmy pod namioty i nic mnie nie zjadło, szybciej już w domu mnie jakiś użarł
a pojadę byle gdzie byle trochę od teściowej odpocząć...

Lam Amalfi takie szyje :tak: My właśnie u niej taką zamówiliśmy :-D

Miq nie dziwie się ze chcesz pobyć z dala od teściów...

Spoko nie przejmuję się, tylko wkurza mnie takie zachowanie.. :angry: Bo tu nawet nie chodzi o to co dobre a co nie, ale po prostu też nie wszystkich jest stać na zakupy w sklepach Eko i kupowanie sprzętów itp.... :no:

Fifka każda mama karmi dziecko kiedy czym i jak uważa, owszem można się podzielić zdaniem z innymi ale żeby od razu tak? ehhh

Lam dziś już lepiej z rana pogadała ze mną troszkę się z bączkami pomęczyła a teraz śpi sobie, ja też dopiero się zwlokłam z łóżka :sorry2: my cały wieczór nosiliśmy ją na zmianę zabawialiśmy ale jak o 21 usnęła to spała do 4 chociaż zjadła tylko 50 ml mleczka

miq fajnie odpoczniesz tylko ja cię proszę uważaj na siebie zabierz kartę ciąży i ubezp, gadam jak mamuśka ;-)

reklama
Dobrze mamusiu...;-)
Jak się uda to wejdę na jakieś drzewo,żeby złapać zasięg i do Was zaglądnąć

Do góry