reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzięki za odpowiedź, ja chce jej właśnie kupić te literki i taki wałeczek do raczkowania, wałek oczywiście na później, ale już zaczynam szukać.
Kurcze nie wiem czy nas nie czeka rehabilitacja, musze dzisiaj pogadać z lekarzem o tym co mnie niepokoi. Łucja jak sięją weźmie na ręce, to fajnie trzyma główkę i plecki prosto, umie się obrócić,spojrzeć na sufit itp., ale jak leży na brzuszku to nie trzyma główki w górze, w ogóle nie podpiera się rączkami tylko tak je z tyłu za pleckami podnosi,nie wiem czy to powód do niepokoju i wole to skonsultować bo neurolog dopiero 7 sierpnia.

Kasze szamie już z 2 tygodnie. Ja jej daje na 90 ml wody 3 miarki mm i 2 miarki kaszy minima

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry dzień!!

Lamia u mnie jest podobnie! mąż straszny zazdrośnik i nawet nie próbowałam bym się spotkać z jakimś kolegom sam na sam... :-p mamy raczej wspólnych znajomych, z którymi się zazwyczaj spotykamy razem... :-p ale szczerze mówiąc potrafię to przeżyć bo ja chyba też bym nie była zadowolona jakby K spotykał się z jakąś przyjaciółką na kawę... :sorry:

Sil no to udanego spotkania życzę :-) u Bartusia jest tak z groszkiem jak u Domi z jajkiem... :-p nie ważne w jakiej formie, zawsze wyczuje i ma odruch wymiotny...

Fasolka ja kupowałam na allegro! Ale kupiłam te duże 30X30, w komplecie było 10 sztuk po 12zł, kupiłam dwa komplety i narazie nam wystarcza... jak będzie za mało to dokupimy jeszcze z 2... :-p

Lilly to przekaż Julce, żeby przekazała troszkę pozytywnej energii swojemu przyszłemu mężowi :-p Bartek niby się śmieje i jest zadowolony a w ciągu sekundy potrafi się z byle powodu rozpłakać!!!

Nie wiem co komu jeszcze miałam pisać.... :confused2:

Ale specjalnie dla cioci Lilly na wcvzorajszą prośbę:
Zobacz załącznik 483958 pusta butelka przebiła wszystkie zabawki
Zobacz załącznik 483959 patrzymy na telewwizor...
Zobacz załącznik 483960 ... i taką mamy minę :-p

lily: ale się usmiałam patrząc na Julcie, jest świetna, a dźwiek wydawany przy tych ciągnięciu tych puzli super :-) - Julicia wymiata ;-)

magdalena: wiesz ja mam jak ty ze tez nie chciałabym zeby sie z kolezankami umawiał, i tez mamy wspólnych znajomych ;-)
No Bartuś to jak dla mnie wykapana mamusia, ma aki podobny wyraz twarzy , jest do schrupania, - a widze z tyłu piękne poduszki :tak:

a to ja od kiedy mam dawać kaszkę ? a w ogóle to co mam jej podać najpierw do jedzenia i kiedy zacząć, bo tu już widze wszystkie coś dają

Fasolka zapytać zawsze można... mój z główką problemów nie ma ale nie lubi się przewracać... parę razy to zrobił - raz o mało nie spadł z przewijaka jak się przekręcił...) ale tak to leń z niego... przewraca się na boczki ale na brzuch nie chce :-D ale jak leży na boku to już odpycha się rączką na boczku do siadania!

Lily mój też non stop gryzie te pianki :-D ale tyle siły nie ma co Julka!

Jeju jakie ona ma fajne małe perełki w buźce!! :-)

Lam kaszkę można dawać po 4 miesiącu. Ale zaleca się jako piersze posiłki dawać warzywa - głównie marchewkę.

reklama
Lam tak gotowana :-D a jeśli będziesz chciała podać jabłuszko to też najpierw takie ze słoiczka bo one jest "obrobione" a nie surowe. Surowe dopiero teraz wprowadzam bo one jest cieżko strawne i mała moze dostać biegunki...

Do góry