reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Anulka, moze inaczej - ludzie z kompleksami zrobia to czy beda mieli czas, czy nie... Zreszta, szwagier to idealny przyklad tego wlasnie, bo on ma straszna jazde na popularnosc z racji niskiej samooceny... a mowimy tu o 40-letnim mezczyznie.

reklama
zaraz mnie sz**g trafi z tą temperaturą, a raczej z tym termometrem, chyba jakiś lewy mi sprzedali w tej aptece...

przed chwilą zrobiłam eksperyment, zmierzyłam swoim- 35,5, zmierzyłam termometrem pożyczonym od mamy- 36,5.

shit! dwa termometry, tempka mierzona w przeciągu kilku sekund i dwa tak różne pomiary???

na tym moim ciagle mam 35 stopni, co ja kurde żaba jestem czy co, że mam taką zaniżoną temperaturę??
żeby mieć 36,6 to chyba bym gorączkę musiała mieć... :wściekła/y:

Magda może to na fasolkę, owu była (widziałam na Twoim wykresie), a to plamienie to może implanatcyjne? 3mam kciuki kochana by tak właśnie było!!!

reklama
Do góry