A
aventuraorama
Gość
Myślę sobie, że podejście do tematu i nastawienie psychiczne jest bardzo ważne. Dlatego też, jako kobieta po raz pierwszy w życiu starająca się zajść w ciążę nie powinnam nakręcać się negatywnie i myśleć, że pewnie będziemy musieli się natrudzić, żeby mieć dziecko. Oczywiście, że ma świadomość, że może być różnie, tym bardziej, że wiek już też mam odpowiedni. Dlatego zrobiłam wcześniej badania, żeby mieć pewność, że dołożylam wszelkich starań, żeby było OK.
Tak jak pisze vinverde, najważniejsze jest być blisko ze sobą i czerpać radość z tej bliskości, miłości i tak mamy zamiar czynić. A jeśli uda nam się zaciążyć będziemy bardzo szczęśliwi i na pewno będziemy się dzielić tą radością. Jeśli, jednak, zdarzy się, że będzie trzeba pomóc "procesowi" na pewno będę prosiła o radę i Was i lekarza.
A pólki co, trzymam kciuki za Wszystkie starające się i czekam na dobre wiadomości
Tak jak pisze vinverde, najważniejsze jest być blisko ze sobą i czerpać radość z tej bliskości, miłości i tak mamy zamiar czynić. A jeśli uda nam się zaciążyć będziemy bardzo szczęśliwi i na pewno będziemy się dzielić tą radością. Jeśli, jednak, zdarzy się, że będzie trzeba pomóc "procesowi" na pewno będę prosiła o radę i Was i lekarza.
A pólki co, trzymam kciuki za Wszystkie starające się i czekam na dobre wiadomości