reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek chcę iść na pierwszą wizytę i dostać skierowania na wszystkie badania. Do tej pory badania nic nie stwierdziły, może to blokada po poronieniu? Nie wiem. Ale chcę się dowiedzieć, czy jesteśmy w pełni sprawni.

Vin są przeraźliwe kolejki do Irka, a jak nie jestem w ciąży to trudno się dostać. Nie chcę chodzić do gina co 3 miesiące. Idę do Novum, bo naczytałam się dobrych opinii o jednym z lekarzy. Zrobi USG, badanie i da skierowania. Będzie git :)

Sun
a co u Ciebie?

Jutro idę do szpitala na kilka dni, bo mam problem z szyjką... i niestety mogę szybciej urodzić... aby temu zapobiec coś mi tam założą abym mogła donosić ciąże.... A tak to ogólnie czuje się wspaniale... zero typowych objawów... typu: mdłości, wymioty, zgaga, bóle itp... Chyba jestem stworzona do bycia w ciąży :-D

A ty jak się czujesz????

Sun

Trzymam kciuki, żebyś dotrzymała jak najdłużej, życzę zdrówka dla Ciebie i dzidzi :)))

Ja również miewam się całkiem dobrze :) Chyba najbardziej odczuwalnym dla mnie objawem jest senność :) ale po 30 min drzemce czuję się jak nowa ;) nudności miałam przez 4 dni, dawno temu, a tak poza tym to raczej spokój.

Przez to właśnie, że prawie nie mam objawów to się martwię czy wszystko w porządku ze mną jest :happy2:
jeszcze tylko 26h do wizyty i będę wszystko wiedzieć ;)

dzień dobry :)

skan.jpg
mam 29mm i około 5gr wagi :)
W tym tygodniu mój mózg zaczyna pracować, ale wbrew urojeniom mamy jeszczę nie mówię ;P

Witam serdecznie,

To mój pierwszy post na tym forum więc przede wszystkim chciałam się przywitać i życzyć powodzenia wszystkim kobietom, które się starają o dzidziusia.

A tak poza tym to mam na imię Ania i w tym roku kończę 33 lata. Od sierpnia staramy się z mężem o dziecko. Nasze (i moje również;-)) pierwsze dziecko...

I to byłoby na tyle bo dzidziusia nie ma:no:.

Wszystkie moje wyniki badań, które do tej pory zrobiłam, a było tego trochę, są w porządku. Zbadaliśmy też nasienie męża i tragedii nie ma (normozoosperia - czyli parametry prawidłowe), trochę tylko zbyt duża lepkość, że się tak wyrażę, materiału;).

Jako, że pierwszej młodości to ja już nie jestem więc zaczynam się trochę martwić i z niecierpliwością czekam aż miesiączka nie przyjdzie...

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie jakoś i wspomożecie duchowo:happy2:

Ps. Wiem, że pól roku to jeszcze nic, że ludzie czekają latami ale chyba mnie zrozumiecie, zważywszy na wspólny cel:zawstydzona/y:

Pozdrawiam ciepło,

Ania

reklama
Do góry