reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja też czekam na @, teraz małpa nie chce przyleźć a znając moje szczęście pojedziemy w góry i dotanę okres :wściekła/y:

PYSCEK oblukałam Twój wykres i jestem dobrej myśli :tak:

ale z tymi testami owu to rzeczywiście lipa...

Ostatnia edycja:
reklama
no lipa po całej linii .. już nie będę robić, no chyba że mi każe mój gin - ale powie mi dokładnie którego dnia :-p no ale powiedział że po tych badaniach będzie monitoring więc pewnie będzie ok :-)
dziś mi było niedobrze rano, potem brzuch bolał jak diabli .. myślałam że @ będzie i wkładkę włożyłam, ale czystą wieczorem zdjęłam :confused: ehh ...
a dotego od kilku dni cyce mi nabrzmiały i bolą jak się dotyka :dry:

Pyscek
a test ciążowy robiłaś? :p

edit:
5-7tydzień ciąży moje słońce miało zakaz dotykania moich piersi tak bolały ;)

Ostatnia edycja:
Pyscku
Ty to masz cierpliwość :)
Ja owulkę miałam 20dc, spodziewany @ był 32dc, a test zrobiłam 34dc i była słaba druga kreska :)
Jak nie dla siebie to może chociaż dla nas zrób ten test :)

Witam wszystkich!
ja powinnam testowac w najbliższy weekend ale nie wiem czy nie skuszę sie zrobic testu w czwartek jest to wymarzony dzień na taki prezent tylko nawet jesli sie udalo to test może i tak nic niepokazac bo to bedzie 27 dzien a ja mam ostatnio cykle 30 -31

reklama
Witam się i ja!:)
U mnie ten cykl idzie na straty... Byłam dzisiaj na monitoringu i nie ma żadnego pęcherzyka dominującego. Niestety, aż mi łzy w domu poleciały bo to będzie 7 miesięcy jak się staramy... Mam nadzieję, że w kolejnym cyklu będzie bo dni płodne wypadają jak jesteśmy na urlopie nad morzem:)

Do góry