reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Karola przykro mi,że się nie udało. Ale tak jak piszesz - przynajmniej wykres ładny, coś się ruszyło. Niech zaczyna się nowy i trzeba walczyć!!!

jak na złość @ nie chce mi się rozkręcić :wściekła/y:

o godz 12 sprawdzałam szyjkę i w środku było dużo śluzu z domieszką ciemnej krwi, ale na zewnątrz jeszcze nic nie ma, od prawie 3 godzin wkładka czysta. Pewnie dopiero jutro się rozkręci. :dry:

hej!

jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty u endo. Zrobiła mi usg tarczycy, tarczyca nie jest powiększona, guzków żadnych nie ma. Aczkolwiek podejrzenie niedoczynności tarczycy jest. Dostałam Letrox 50. Przez pierwsze 6 dni mam brać 0,5 tabletki a potem na zmianę, raz jedną, raz pół. Po 3 miesiącach mam zrobić badania: TSH, aTPO i aTG. Jeśli zajdę w ciążę wcześniej to mam natychmiast do niej dzwonić, powiedzieć w którym tygodniu ciąży jestem i zwiększymy dawkę.

Karo no i bardzo dobrze! Mi udało się zajść w ciążę już w pierwszym cyklu z lekami na tarczycę :) Może miałam dobrze dobraną dawkę od razu? Nie wiem. W każdym razie trzymam kciuki za powodzenie misji!!!! :)

reklama
powiem brzydko ... Padam na ryj po dzisiejszym dniu w pracy ... :confused2: masakra była dzisiaj :( nie dość że duszno jak diabli cała mokra byłam, klienci też nawałnica ... a już pod koniec zmiany myliła mi się kiełbasa cienka z bagietką :baffled: no a w sejfie nie mogłam się policzyć bo byłam wykończona 3 razy liczyłam to samo i nie mogłam zliczyć :-p to kierowniczka zliczyła a ja dokończyłam resztę :-D ...
uciekam lulać bo jutro rano gin a popołudniu praca :(
Buziaczki moje robaczki :*:*:*

Do góry