• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc dziewczyny :) ja teraz testuje, ale jak na razie ani ciazy ani @ :(

pytanie do dziewczyn, ktore mierza temperature: ja mierzylam temperatre pierwszy raz w tym cyklu, zreszta mozecie sobie to zobaczyc na moim wykresie. tylko mam maly problem. moj M. wstaje codziennie pomiedzy 4,30 a 5,30 i zawsze mnie budzi. tzn ja nie wstaje, tylko otwieram oczy i znowu zasypiam
p.gif
ja wstaje codziennie ok 7,30 i wtedy tez mierze temperature. dzisiaj sprawdzilam, i zmierzylam dwa razy. pierwszy raz o 5- 36,6 a drugi raz o 7,30- 36,9. roznica jak widac jest duza. klade sie sprac ok 12. i teraz moje pytanie, o ktorej powinnam mierzyc temperature? jezeli o 5, to nie bedzie za krotki sen? pomozcie, bo juz sie pogubilam :)

A ja mam wyjazd do SPA na jedną noc, tak jakby z pracy :) Przytulanek wczoraj nie było,bo padłam! Dzisiaj też nie będzie i oczywiście to zaczyna mnie martwić, że to właśnie dzisiaj jest szansa na bobasa. Wczoraj nie miałam nadziei, że coś z tego w ogóle wyjdzie, a dzisiaj martwię się przytulankami. Świruję!!

Madzia ty sobie juz daj spokoj z meczeniem chlopa, bo to co juz mieliscie zrobic zrobiliscie:tak: teraz sobie odpocznijcie i robcie tylko dla przyjemnosci:-D

Loczkis wydaje mi sie, ze powinnas mierzyc wtedy kiedy sie budzisz, bo przebudzajac sie, moze sie powiercisz troche i to juz jest zaburzenie, a temperatura jest bardzo czula na wszelkie zmiany. Z twojego wykresu trudno wywnioskowac kiedy byla owu (no oprocz widocznego testu) wiec moze w nastepnym cyklu zacznij mierzyc wtedy kiedy faktycznie sie budzisz i potem mozesz spokojnie spac dalej:tak:

Myszko - Dziękuję :) Wcześniej się zupełnie nie denerwowałam, nie wnikałam w tym cyklu, a jak przyszedł czas owulacji to zaczęłam panikować. Sama nie wiem czemu, bo nie nastawiałam się jakoś mocno na dziecko. Jajniki mnie bolą od kilku dni, a dzisiaj jest bardziej mokro, więc to może dzisiaj jeszcze płodne? A ja dopiero jutro w domu nocuję.

Gatto
- No właśnie w tym cyklu tylko dla przyjemności było, bez ciśnienia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry