• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Loczkis ja tez mierzylabym o tej 5 i potem dalej spac ;-)

Magda zapowiada sie cudowny relaksujacy dzien... przestan myslec, bo teraz to jest musztarda po obiedzie;-) zobaczymy jak tempka sie bedzie zachowywac no i moze sie udalo zasiac fasolinka :-)

Kicia oj u mnie tez jak szwedzki potop :-D

reklama
Gatto,ja jak byłam w ciąży to miałam to samo :) Wciąż było mi mokro i do tego ciągnęło mnie w dole brzucha, więc średnio co 2h latałam do kibelka, bo na "100%" dostałam okresu :)

Myszko no dzisiaj jadę się odprężyć, więc mam nadzieję, że przestanę świrować :) I zaczynam myśleć, że już musztarda po obiedzie - tak jak piszesz.

Magda swoje szanse w tym miesiacu na poczecie bejbika wykorzystaliscie...oby z sukcesem!!!! &&&&&&&&&&&&&&

Myszko u mnie jakby mniej mokro, ale jednak mokro...czasem gacie musze zmienic kilka razy:happy:

Glodna jestem! A musze jeszcze odczekac troche po tabletce.
Bylam dzis w wampirowni, pobrali krew i siuski i zobaczymy co tam sie dzieje.

Kitus ja sie szybko tam odpazama, np podpaski i wkladki musze miec z bawelnianym wkladem od always mam az krosty, wiec wkladki dla mnie to wybawienie ;-)

Ja mam wampirownie na koniec miesiaca ;-)i zjadlam szklanke jogurtu no i musialam wciagnac czekoladke jogurtowa ;-) wszystko co z truskawka to moje :-D

Ostatnia edycja:
Ja mam to samo:tak: Podpaski musze zmieniac bardzo czesto, i tylko bawelniane! Ja niestety mam jobla na punkcie nie uzywania wkladek. Jak sobie wyobrazam ile tam jest bakterii to mam mroczki przed oczami dlatego wole sie umyc i zmienic gatki :) a mam ich sporo wiec nie mam problemow:happy:

Kicia przy kazdej wizycie w wc wymieniam wkladke wiec nie ma ich zbyt wiele ;-) a gatkow co siusiu nie zmieniasz, prawda? wiec gdzie jest ich wiecej ?;-)

szykuj sie szykuj i nie zapomnij o relaksie ;-) milego dnia

reklama
Helloł

Gatto właśnie mnie Twój suwaczek zaskoczył. Też gna jak szalony :tak:

Ja z podpasek nie lubię ani always ani grubasów bawełnianych, najczęściej jednak tampony stosowałam.

Magda nie panikuj z tym cyklem!!! Co ma być to będzie i stres tego nie zmieni!

A co u Martoochy słychać? Ja jej tu dawno nie widziałam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry