danutaski
Fanka BB :)
Witajcie kochane
nie wiem co mi wczoraj było, ale dzisiaj już nie mam gorączki
i czuję się dobrze!
Wczoraj przejechałyśmy na apapie, cały dzień na zamianę leżałam i spałam, wypociłam z siebie chyba całe wiadro a wypiłam dwa żeby się nie odwodnić i żeby starczyło na produkcję mleczka, położna kazała karmić i wziąć dodatkowo rustinoscorbin na wzmocnienie.
Myszka2829 gardło mnie nie boli, przeziębiona nie jestem, nie miałam styczności z nikim chorym.
Magda_88 to oby słowa Twojego mężczyzny były prorocze &&&&&&
ja bym na razie zostawiła granice temperatur tak jak wstawiłaś, a w razie czego zawsze można zmienić ;-)
Kochająca_mamo30 Nina jak się urodziła ważyła 2930, jak wychodziłyśmy ze szpitala miała jak dobrze pamiętam 2790, a dzisiaj byliśmy u lekarza na wizycie, Ninka ma równo 2 tygodnie i waży już 3100. Wypija moje mleczko z butelko ok 550ml dziennie, mamy średnio 8 karmień w ciągu doby, wczoraj młoda pobiła rekord i po karmieniu spała 4,5 h w dzień
- wybudzaliśmy ją na kąpiel. Położna powiedziała że jak na razie dostajemy szóstkę! To tyle chwalenia (tak to jest że jak się chwali to się zazwyczaj przechwali i potem są czary-mary - utrudnianie
), Nina zaraz się wybudzi więc mleczko i spacerek
choć dzisiaj chyba zaliczę "werandowanie" zamiast spacerku ze względu na swoje wczorajsze samopoczucie.
Ja oprócz Ninki, jeszcze pracuję - na razie jakoś dajemy radę bez niani.
Gratuluję ładnego przybierania na wadze Twojej pociechy ;-)
Ona-to-ma gratuluję super wiadomości !!! Będzie wszystko dobrze i na następnej wizycie zobaczysz już bijące serduszko !!
Nanulika to będę trzymać kciuki żeby wizyta przebiegła po Twojej myśli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Loczkis godzina obojętnie która, najważniejsze aby CODZIENNIE BYŁA TA SAMA więc ustal jedną godzinę i o tej mierz. Snu musi być 3h. Wybudzenie przez partnera na zasadzie "cześć-cześć" bez wstawania, nie traktowałabym jako przerwy w śnie. Gdzie mierzysz temperaturę i czy masz termometr elektroniczny czy analogowy (taki jak kiedyś rtęciowe?)
CZY KTOŚ WIE CO U KRUSZKI I EWELKI?
Czy ja już jako mama - nie kobieta w ciąży nie mogę przesyłać fluidków? Smutno mi
NASZE KOCHANE CIĘŻARÓWECZKI PRZESYŁAJCIE ZDJĘCIA BRZUSZKÓW JA TAK JE LUBIE OGLĄDAĆ WIĘC CHWALCIE SIĘ !!
nie wiem co mi wczoraj było, ale dzisiaj już nie mam gorączki
i czuję się dobrze!Wczoraj przejechałyśmy na apapie, cały dzień na zamianę leżałam i spałam, wypociłam z siebie chyba całe wiadro a wypiłam dwa żeby się nie odwodnić i żeby starczyło na produkcję mleczka, położna kazała karmić i wziąć dodatkowo rustinoscorbin na wzmocnienie.
Myszka2829 gardło mnie nie boli, przeziębiona nie jestem, nie miałam styczności z nikim chorym.
Magda_88 to oby słowa Twojego mężczyzny były prorocze &&&&&&
ja bym na razie zostawiła granice temperatur tak jak wstawiłaś, a w razie czego zawsze można zmienić ;-)
Kochająca_mamo30 Nina jak się urodziła ważyła 2930, jak wychodziłyśmy ze szpitala miała jak dobrze pamiętam 2790, a dzisiaj byliśmy u lekarza na wizycie, Ninka ma równo 2 tygodnie i waży już 3100. Wypija moje mleczko z butelko ok 550ml dziennie, mamy średnio 8 karmień w ciągu doby, wczoraj młoda pobiła rekord i po karmieniu spała 4,5 h w dzień
- wybudzaliśmy ją na kąpiel. Położna powiedziała że jak na razie dostajemy szóstkę! To tyle chwalenia (tak to jest że jak się chwali to się zazwyczaj przechwali i potem są czary-mary - utrudnianie
), Nina zaraz się wybudzi więc mleczko i spacerek
choć dzisiaj chyba zaliczę "werandowanie" zamiast spacerku ze względu na swoje wczorajsze samopoczucie.Ja oprócz Ninki, jeszcze pracuję - na razie jakoś dajemy radę bez niani.
Gratuluję ładnego przybierania na wadze Twojej pociechy ;-)
Ona-to-ma gratuluję super wiadomości !!! Będzie wszystko dobrze i na następnej wizycie zobaczysz już bijące serduszko !!
Nanulika to będę trzymać kciuki żeby wizyta przebiegła po Twojej myśli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Loczkis godzina obojętnie która, najważniejsze aby CODZIENNIE BYŁA TA SAMA więc ustal jedną godzinę i o tej mierz. Snu musi być 3h. Wybudzenie przez partnera na zasadzie "cześć-cześć" bez wstawania, nie traktowałabym jako przerwy w śnie. Gdzie mierzysz temperaturę i czy masz termometr elektroniczny czy analogowy (taki jak kiedyś rtęciowe?)
CZY KTOŚ WIE CO U KRUSZKI I EWELKI?
Czy ja już jako mama - nie kobieta w ciąży nie mogę przesyłać fluidków? Smutno mi

NASZE KOCHANE CIĘŻARÓWECZKI PRZESYŁAJCIE ZDJĘCIA BRZUSZKÓW JA TAK JE LUBIE OGLĄDAĆ WIĘC CHWALCIE SIĘ !!
musi sie udac, nie ma innej mozliwosci
jak na razie sie jeszcze nie przelamalam tam pisac...