• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Magda patrzac na wykres i przytulanki to wyglada to obiecujaco wiec lap do wora czy innej siaty fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ no i trzymamy kciuki za plemniczka i jajeczko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Na kwietniowkach dorwalam linka dziewczyny z forum wystawiajacej spodnie ciazowe na allegro i musze czekac do czwartku, zeby jej pieniazka wyslac w sumie bede miala 3 pary ciazowek to powinno mi starczyc. Te co mam sa 38, te od forumowiczki 42 i 44 wiec jak na pozniejsze miesiace jak ulal beda ;-) bo nie ludze sie, ze bede wciaz tylko chudnac :-D

reklama
to i ode mnie fluidki....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~łap łap!!!
:)

mnie też by się jakieś portki jeszcze przydaly bo ciążowe mam tylko jedne....

a na wózek taki się będę czaić Myszko:)

ale jeszcze nie teraz...

DUZY KOMPLET MUTSY URBAN RIDER JOEY COFFEE OKAZJA! (2682288216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
No dokladnie,taki model chce! Tylko z racji malego meszkania na razie tylko ogladam:) ale ma ten model super opinie,nowy zestaw prawie 4 tysiace,ale uzywany jak widac mozna tanio kupic... tu aukcja jeszcze trwa ale mysle ze cena dobra bedzie,bede obserwowac:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry