Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pamiętam o Was moje drogie! ale mam taką dezorganizację! Jak wracam z pracy to mi się nie chce kiblować na laptopie
do tego doszedł remont naszego gniazdka i wszystko się wala po chacie, do tego co chwilę jestem przeziębiona i nie mam siły na nic! Gratuluję wszystkim które złapały fluidki i trzymam kciuki za te które są już "zaciążone"
Hmm, moja kochana szefowa wpycha mnie w każdą możliwą sobotę za darmo 
! normalnie daje mi za to 4h wolnego i nawet do szkoły nie chce mnie puszczać! MASAKRA! muszę się jej prosić,że chcę do szkoły!!! w ogóle babsko jakoś nawiedzone i mi już tyle krwi napsuła,że szok! Przepraszam,że tylko o sobie ale jutro może nadrobię chociaż kepkę tego wszystkiego bo mam 1 dzień urlopu na regenerację bo ledwo dycham z przeziębienia uuuuuuuuuuuuuuuuuuu, corka marnotrawna wrocila!!!!halooo !!!! Matko Boska! wieki mnie tu nie było!