• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Magda oby przytulaski dały wyczekane II:tak:w końcu sie uda ja tez troszkę musiałam sie na nie naczekać;-)
Kobietka świetne nastawienie tak trzymać:tak:
Gatto trzymam kciuki oby wszytsko poszło świetnie.:tak:
Anila wracaj do zdrowia.

Co do wyprawki to mimo że nic nie kupiłam z konkretów to mam prawie komplet.:-)Siostra dowiozła mi ubraneczka taki najmniejszy rozmiar po Franku który ma 3 miesiace ale ubiera sie juz w ciuszki na 6 m:-)cos tam mam po Młodej troszke dokupie na ostatnia chwile no a wózek tez mam już zaklepany u sasiadki jedynie łóżeczko musze nabyć jakąś pościel dla malucha akcesoria typu kremiki puderki gaziki itp i reszte do szpitala dla siebie. gdybym musiała całość kompletowac od podstaw tez bym jednorazowo ne dała rady.

Ja zaliczyłam w tym tyg plamienie póki co brazowe i skape ustało ale sie boje i czekam już na ta wizyte jak na zbawienie, jak sie powtórzy jade do ginka wczesniej. :-(Nie przemeczałam sie a jednak...

miłego dzionka

Hej dziewczyny!!

Ja dzisiaj byłam u ginekolog nowej i jestem MEGA ZADOWOLONA!!! :-D Trafiłam na naprawdę konkretną babkę. Zrobiła pełen wywiad zbadała mnie i stwierdziła ze tak jak podejrzewałam mam spore problemy z II fazą cyklu i bez pomocy raczej nie udałoby mi się zajść w ciąże. Teraz przeprowadzi monitoring cyklu bu sprawdzić co z jajeczkowaniem (dzisiaj jest 15dc i pęcherzyk ma 15mm w piątek idę znowu) No więc walczymy! :-) Może nie uda mi się zajść tak od razu ale przynajmniej czuję ze jestem w dobrych rękach!

Magda Trzymam kciuki z całych sił!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gatto powodzenia!!! Mam nadzieję ze Myszka nam przekażę co tam u ciebie! Trzymam kciuki :* &&&&&&&&&&&

Myszko
mała jest przesłodka!!! I jak tu jej nie kochać!!! Ma szczęście że trafiła na takich ludzi jak wy :tak:
I współczuję zęba... znajoma miała rwanego w ciaży (I TO 8!!) Robią RTG ale trzeba im powiedzieć ze jesteś w ciaży to wpakują cię w taki kombinezon żeby brzucha nie napromieniowało... I darzą ci takie inne znieczulenie dozwolone w ciąży! Dobrze ze jesteś w II trymestrze bo w I byłby problem większy.

Anila
życzę zdrówka!! :-)

Zapominajko zdrowka dla maluszka!!

Elka oj zazdroszczę ci tych mdłości! Ale tak pozytywnie! Ja też chodzę ciągle senna... tak pogoda beznadziejna jest...

Nanu ja również tego nie oglądam ale normalnie z ciekawości obejrze na internecie :-p

Kobietka
fajnie cię widzieć!! Co tam u ciebie?? Coraz bliżej do staranek! Mam nadzieję ze szybko wam się uda :*

Kaso
dobrze ze jest tylko brązowe... takie podobno nie jest niebezpieczne! Gorzej jakbyś krwawiła...

Kaso, mnie też lekarze mówili, że żywa czerwona krew jest niebezpieczna - brązowe mniej. Ale ja mimo to poszłabym do lekarza od razu - lepiej dmuchać na zimne. odpoczywaj dużo i uważaj na Was. Trzymam kciuki, żeby było dobrze!

Myszko - współczuję. Ja też miałam zęba usuwanego ostatnio i myślałam, że zejdę ze strachu na tym fotelu.. Ale tak jak Fifka napisała - dobrze, że jestes w drugim trym, to ponoć najlepszy czas na dentystyczne sprawy w ciaży.

Gatto, &&&&&&&&&&&&&&&

U nie testy owu nadal negatywne, chociaż śluz dzisiaj wskazuje, że owu tuż tuż..

Cześć

Mam nadzieję,że uda mi sie napisać bo w dalszym ciągu mam tu jakieś problemy i co chwile mnie wylogowuje.

Po tych wolnych dniach jestem normalnie przefamiliowana,rodzina wychodziła z kazdego kąta:)

Dzisiaj byłam z kumpelą w sklepie i juz m iałam w rękach takie słodkie malutkie śpioszki. Mam nadzieję ,ze juz niedługo będę mogła takie kupować.
Akurat na przyszły weekend mamy "plany twórcze"-jedziemy na romantyczny weekend we dwoje.

Magda-owocnych staranek.

Gatto będę trzymać kciuki z całych sił.

Myszka kciuki,żeby u wyrwizęba wszystko przebiegło pomyślnie i bezboleśnie.

Kaso, kciukam by wszystko było dobrze.

Miłego wieczoru dziewczyny

Bylam u zebologa, ale mojego nie bylo juz i zrobilam sobie tylko termin na jutro na 14:30. Ten co byl zablysnal z rewelacyjnym stwierdzeniem "do usuniecia" haahahha tyle to ja mu moglam w drzwiach czy przez telefon powiedziec;-) ale nie dalam sie tknac, bo widzialam jak dlugo po jego rwaniu mama malej sie meczyla...niedokladnie oczyscil jej zebodol i jej szpilki z rany wylazily...raz tak mialam i nigdy wiecej partaczy;-)

dzien dobry lalunie :-)

wzbogacilam sie wczoraj wieczorem o komode z przewijakiem... nie jest tego koloru co chcialam, ale za darmo od znajomych mamy malej... nie bede grymasic :-D. Wymyje ja sobie (tak na wszelki wypadek) i nie bede kupowac nowej ;-) fajna bo ma szafke z dwiema polkami i trzy szfladki calkiem pojemne :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry