Hej dziewczyny!!
Ja dzisiaj byłam u ginekolog nowej i jestem MEGA ZADOWOLONA!!!

Trafiłam na naprawdę konkretną babkę. Zrobiła pełen wywiad zbadała mnie i stwierdziła ze tak jak podejrzewałam mam spore problemy z II fazą cyklu i bez pomocy raczej nie udałoby mi się zajść w ciąże. Teraz przeprowadzi monitoring cyklu bu sprawdzić co z jajeczkowaniem (dzisiaj jest 15dc i pęcherzyk ma 15mm w piątek idę znowu) No więc walczymy! :-) Może nie uda mi się zajść tak od razu ale przynajmniej czuję ze jestem w dobrych rękach!
Magda Trzymam kciuki z całych sił!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto powodzenia!!! Mam nadzieję ze Myszka nam przekażę co tam u ciebie! Trzymam kciuki :* &&&&&&&&&&&
Myszko mała jest przesłodka!!! I jak tu jej nie kochać!!! Ma szczęście że trafiła na takich ludzi jak wy

I współczuję zęba... znajoma miała rwanego w ciaży (I TO 8!!) Robią RTG ale trzeba im powiedzieć ze jesteś w ciaży to wpakują cię w taki kombinezon żeby brzucha nie napromieniowało... I darzą ci takie inne znieczulenie dozwolone w ciąży! Dobrze ze jesteś w II trymestrze bo w I byłby problem większy.
Anila życzę zdrówka!! :-)
Zapominajko zdrowka dla maluszka!!
Elka oj zazdroszczę ci tych mdłości! Ale tak pozytywnie! Ja też chodzę ciągle senna... tak pogoda beznadziejna jest...
Nanu ja również tego nie oglądam ale normalnie z ciekawości obejrze na internecie
Kobietka fajnie cię widzieć!! Co tam u ciebie?? Coraz bliżej do staranek! Mam nadzieję ze szybko wam się uda :*
Kaso dobrze ze jest tylko brązowe... takie podobno nie jest niebezpieczne! Gorzej jakbyś krwawiła...