Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
P.S. Trzymajcie kochane kciuki,mam szczyt owu!

Teraz u Malej lekarka nie widzac dziecka zalecila leki na astme... Marta popraw mnie jesli sie myle, ale one sa najczesciej na sterydach... Mala dostaje co wieczor syrop anty alergiczny i juz nie wybudza sie w nocy kaszlem, a i kaszle z kazdym dniem jest slabszy i rzadziej... obled jesli chodzi o pediatrow i ich podejscie do leczenia dzieci...
dorwalam sie do aparatu ;-) Zapominajko to jest ta nasza Mala Ksiezniczkana urodzinkach w domciu
Zobacz załącznik 512565
a tu sposob na jedzenie spagetticiekawe czy ciotek bedzie krzykac czy nie;-)
Zobacz załącznik 512567
a wczoraj zobaczyłam pierwszy świąteczny prezent i w piątek pędzę kupić...
bo ja już jedną nogą w świętach jestem...

Ja już wcześniej pisałam, że muszę zakupy rozkładać, bo nie zamierzam finansowego samobójstwa popełniać ;-)

Jeśli chodzi o ciuszki dziecięce w Pl, to wszystko zależy gdzie. W h&m ceny sa podobne do ciuchów dla dorosłych. Ale w takich sklepach typu Pepco( z chińszczyzną) ceny są bardzo niskie.
A łóżeczko za 1500 zł to faktycznie masakra. I niestety ze względu na tę cenę się waham.
Ale nie ukrywam, że takie za 150 zł też można kupić. A z wyjmowanymi szczebelkami, lub zdejmowanym bokiem za 250 zł nowe.
Więc jakiejś tragedii nie ma.
Hej dziewczyny!!
Myszko mała jest przesłodka!!! I jak tu jej nie kochać!!! Ma szczęście że trafiła na takich ludzi jak wy
I współczuję zęba... znajoma miała rwanego w ciaży (I TO 8!!) Robią RTG ale trzeba im powiedzieć ze jesteś w ciaży to wpakują cię w taki kombinezon żeby brzucha nie napromieniowało... I darzą ci takie inne znieczulenie dozwolone w ciąży! Dobrze ze jesteś w II trymestrze bo w I byłby problem większy.

bo nie ma sensu i Ty schizujesz?? 
moj syn stwierdzil, ze nic tylko w ciazy jestem, bo nie da sie ze mna wytrzymac