• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Suana gratuluje!!!!! Toxo sie nie martw, tylko staraj sie uwazac. Nie grzeb w ziemi bez rekawiczek, nie jedz surowych ryb, jajek i miesa, myj dokladnie owoce i warzywa, zeby nie bylo brudu i bedzie ok!
A kociak sie juz do was przyzwyczail i wy do niego???

Ewikewik a musicie czekac ze starankami?? wiesz jak organizm jest przygotowany to przyjmie fasolinke!:tak:

Dziewczyny zrobiłam test i...II :)))) Nie wierzę, że udało się za pierwszym razem! Teraz sie trochę martwię bo moja pani gin przyjmuje dopiero we wtorek a jak z nią ostatnio rozmawiałam to mówiła, że na pewno będę musiała brać dupka. No i nie mogę się do niej dodzwonić, żeby zapytać w jakiej dawce.. 1, 2 dziennie? Brzuch mnie kurcze pobolewa odrobinę więc wolałabym brać jak najszybciej..

Kurcze, cieszè się i nie wierzę jednocześnie!

Kochana gratuluję i życzą spokojnych 9 miesięcy!!!!

A ja mam wrażenie, że od wczoraj cycki mi ze 2 rozmiary urosły :confused2:

Dzięki dziewczyny! Trzymajcie kciuki, żeby tym razem wszystko było dobrze.. I absolutnie żadnych krwawień!

Zapominajka, Nanu, to wasze testy owu przyniosły mi szczęście :))

Iza, trzymam kciuki za Twoje testowanie! Daj znać

Ewikewik, ja po porodzie @ dostałam dopiero po 3 m-cach i też byłam przeszczęśliwa ;)

Marta to ty już powoli na finiszu :)))

Myszko, ja w poprzedniej ciąży nauczyłam się nawet nóż i deskę wyparzać jak robiłam cokolwiek z mięsem surowym. I też czytałam, że najmniej zarażeń tokso jest od kotów a znacznie więcej z jedzenia. Ale i tak wolę go przebadać i mieć 100% pewności.

Gatto, kociak się już u nas zadomowił i aż sama jestem zdziwiona jak szybko. Jest przekochany, przyłazi się przytulać jak tylko leżymy na kanapie. I szaleje za pluszowymi myszkami :)

Tekla, cc miałam na początku czerwca, więc do zajścia w ciążę minęło jakieś 5 miesięcy.

Tak bym chciała, żeby to była bezproblemowa ciąża..

Tekla ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że pomógł mi bardzo powrót do pracy. Dzięki temu dni mam zajęte a czas leci szybciej. A przez te kilka miesięcy sporo mi się w głowie poukładało. Choć wiadomo, że wciąż bardzo to przeżywam to jednak już zdarzają mi się dni, że mniej rozmyślam o tym co się stało. I nie potrzebujè już tak bardzo często chodzić na cmentarz.
Nie ukrywam, że dużą rolę terapeutyczną pełni kociak ;)

reklama
laski nie wytrzymałam i też zrobiłam dzisiaj test i coooo II krechy :D
ale w związku z tym, że im nie wierzę, bo w tamtym miesiącu też mi pokazał dwie krechy a za kilka dni przyszła @ to sobie pojdę jutro na betę. I kurde dalej pobolewa mnie brzuch jak na okres :/ najgorsze jeszcze te plamienia, w sumie od wczoraj wieczorem nic nie ma.. ale pewnie znowu jak trochę pochodzę to się pojawią :/ cholera wie co to było.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry