• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzięki za miłe przywitanie.
Ja nigdy nie mierzyłam temp,zawsze polegałam na badaniu śluzu.
Teraz czekam na @.W sumie nie staraliśmy się,bo świadomej decyzji nie potrafię podjąć,ale też nie zabezpieczaliśmy się w sposób niezwykle uważny:zawstydzona/y:.
Jutro robię test...boję się jak diabli...każdego wyniku.Trzymajcie kciuki,dam znać.
Danutaski,Ty też jutro testujesz,trzymam kciuki!Będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Witajcie. W sumie to nie wiem co mam myśleć, bo druga kreseczka jest, pojawiła się w ciągu przepisowych 5 minut, ale jest baardzo jasna. Albo pojadę jeszcze dzisiaj na test z krwi, albo będę testować za dwa dni na nowo. Okres powinnam dostać za ok.2dni. Jak dam radę, to wkleję potem zdjęcie testu.

czesc dziewczynki :-)

No prosze znow mnie nie bylo a tu TAAAAAKIE NEWSY :-)))))
Danutaski, druga kreseczka slaba, bo jeszcze wczesnie ;-) ale jest tak, ze GRATULUJE KOCHANA :-) mamy pierwsza fasolinke :-) (o slabej kreseczce testowej czytalam na 40-stkach i byla slabiutka kreseczka, a ciaza mocna i zdrowa, wiec uszy do gory )
snami sie nie przejmuj w ciazy sa rozne dziwaczne sny ;-) poza tym one odzwierciedlaja nasze najstrytsze obawy, te takie gleboko przed swiatem chowane. Tym razem bedzie dobrze trzymam kciuki i zero alkoholu na babskim wyjsciu :-D oby wiecej taaaaakich wiadomosci.
Ania super ze juz @ przybyla, tez sie cieszylam jak wariatka pierwsze 2 dni... a potem sobie przypomnialam dlaczego @ to @ ;-) , no takie pozytywnie, to mi sie podobuje ;-)
Goka jak tam kochanie wynik testu? kciuki zacisniete. Nie boj sie, jestesmy z Toba :-)

Akunia dobrze, ze odpuscisz sobie "badanie" nie chcemy zadnych infekcji ;-)

No a Martusia znow zaginela w akcji :-D

Galway kochana a co u Ciebie? mam nadzieje ze nadal w dwupacku :-), bo chyba nie polecialas sama na porodowke bez nas :>

Ostatnia edycja:
Tą drugą kreseczkę traktuję tak z przymrużeniem oka, bo jest baardzo jasna. Pojechałam na betę i wyniki będę miała koło 16tej więc wtedy będę wiedzieć czy jasna kreseczka oznaczała ciążę, czy to jakiś błąd.

Tą drugą kreseczkę traktuję tak z przymrużeniem oka, bo jest baardzo jasna. Pojechałam na betę i wyniki będę miała koło 16tej więc wtedy będę wiedzieć czy jasna kreseczka oznaczała ciążę, czy to jakiś błąd.

nawet mi nie mysl o bledzie !!!
zaciazylysmy i juz ;-)

zobaczymy ktora ma racje :-D ;-) po 16-stej, no i mam nadzieje ze znow bede mogla napisac " a nie mowilam" :-D

reklama
Kochane, teraz to już oficjalnie mogę napisać :-D:-D:-DJESTEM W CIĄŻY :tak::tak::tak:!!!!
Wynik z krwi 45 tych jednostek ciążowych (ciąża stwierdzana od 5)!!!!!
Nawet nie wyobrażacie sobie jak się cieszę i nie mogę uwierzyć, to mi się wydaje takie nierealne !!!:-)
Normalnie chyba do mnie jeszcze nie dociera :rofl2:
Dziękuję Wam za &&&&&& i za ciepłe słowa, jesteście kochane!
Gaka80 daj znać jak u Ciebie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry