Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(duzy usmiech doktorka)
;-) ja to prawie sie poplakalam ze smiechu jak mi to opowiadali 
kochajaca_mama moja bratowa jak uslyszala od lekarza ze jest w ciazy (bez testu, bez usg), zapytala go (i tu maly dialog B-bratowa, G -gin)
B: ale skad pan wie bez testu i usg?
G: widze
B: no ale jak pan widzi? (wciaz niedowierzanie, nie mieli tego w planie ;-))
G: zmienila pani "tam" kolor...
B: jak zmienilam kolor??
G: na ciemniejszy...
B: a moze ja mam inna karnacje tam ?
G: wszedzie moze pani miec inna karnacje ale nie "tam"...(duzy usmiech doktorka)
wyglada na to, ze zmieniamy kolorek;-) ja to prawie sie poplakalam ze smiechu jak mi to opowiadali
![]()

rozłożyłaś mnie rozłożyłaś mnie
tekst powalił mnie na łopatki hihihi

kochajaca_mama moja bratowa jak uslyszala od lekarza ze jest w ciazy (bez testu, bez usg), zapytala go (i tu maly dialog B-bratowa, G -gin)
B: ale skad pan wie bez testu i usg?
G: widze
B: no ale jak pan widzi? (wciaz niedowierzanie, nie mieli tego w planie ;-))
G: zmienila pani "tam" kolor...
B: jak zmienilam kolor??
G: na ciemniejszy...
B: a moze ja mam inna karnacje tam ?
G: wszedzie moze pani miec inna karnacje ale nie "tam"...(duzy usmiech doktorka)
wyglada na to, ze zmieniamy kolorek;-) ja to prawie sie poplakalam ze smiechu jak mi to opowiadali
![]()
:-)
.
..no ale lekarz powiedział,że się pojawi..to się pojawi 

Myszka, niezłe to co napisałaś ale przyznam, że nie wyobrażam sobie takiej rozmowy jeśli chodzi o mojego lekarza . To nie ten typ :-)
A poza tym jak u mnie nie było żadnego badania ginekologicznego ani USG to jak to możliwe że lekarz zakłada kartę ciąży itp. ?? No jak mam to wytłumaczyć? Co mam o tym myśleć?? BO już głupieję....
Lol...właśnie dostałam @![]()
słuchać lekarza!!! Gratuluję @!!!