• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Danutaski GRATULACJE!!!!
U mnie też blada druga kreska,ale jest:-)Zawsze miałam na tych pierwszych testach blade drugie kreski.
Smiejemy się z mężem,że zaliczyliśmy "wpadkę":crazy:
Mam nadzieję,że będzie dobrze,musi być,prawda?

Witajcie!

Ale super wiadomości! Jejku, to forum kwitnie ;-)

Gratulacje dla WAS, super super super :tak:

Danutaski , widzisz- Twój sen się poniekąd sprawdził...
No i to Twoje dziwne przeczucie, jakoś tak inaczej się czułaś przecież....

Naprawdę się cieszę ;-) Gratuluję!

A ja byłam wczoraj rano u lekarza, nie badał mnie( może bał się po ostatnim majstrowaniu w 7 tyg. ciąży), za niecały miesiąc mam jedynie skierowanie na USG, a tymczasem założyli mi książęczkę ciąży, pierwszy szereg badań mam już za sobą- wszystko poprawnie.
Jeszcze w pon. oddam krew by sprawdzić grupę krwi i mocz poprawię.

Smuci mnie jednak to( a nie miałam odwagi zapytać, skąd ta jego pewność że jestem w ciąży skoro mnie nie badał, i nie miałam odwagi poprosić o skierowanie na betę) , że nie zrobił mi jeszcze USG ani bety.
I nie wiem co robić, chyba w pon. sobie zrobię sama....

A nie wiecie czy położna może też mi dać takie skierowanie, żebym nie musiała już pokazywać się u ginekologa?

Hej Dziewczynki,
Nie było mnie kilka dni, ale jakoś czas ucieka przez palce. No i widzę, że nieźle się porobiło. Super, że coraz więcej fasolinek, wiedziałam, że 2012 będzie szczęśliwy, GRATULACJE i teraz dbajcie o siebie.
Myszka, dzięki że się martwisz :*, ale Ciebie też ostatnio trochę mniej widać. Nawet ktoś na lutówkach pytał o Ciebie, chyba Dagrab.
Danutaski, ja będę trochę nudna. No ale że doświadczenie mam to się mądrzę :-p Teraz musisz jak najszybciej do endokrynologa, bo trzeba zwiększyć dawkę koniecznie i jak najszybciej. Nie pamiętam, ale chyba o 25% trzeba zwiększyć dawkę hormonów.

reklama
Goka GRATULACJE :-))))))
no prosze chyba za niedlugo trzeba bedzie nowy watek zalozyc dla naszych ciezarowek ;-)
Galway postaram sie nadrobic nasze lutowe ciezarowki, ale One pisza tyyyyylleeee ze dwa dni i juz masz dzien lektury ;-)
Nio wszystko przez ten laptop, tyle zaleglosci sie porobilo :-D no i w miedzyczasie urodzinki byly wiec terez to ja juz w grupie ryzyka ze wzgledu na wiek... :-D

to ktora teraz nastepna???? :-)
i trzeba wymyslic nazwe na temat watku naszych Ciezarowek ;-) :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry