reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Nanu slpojrz whirpool 6th zmysl ja mialam w pl pralke i okolo 10 lat bez serwisu smigala, az mi jej zal bylo zostawiac wciaz chodzila jak pierwszego dnia. Ale czy maja pralko-suszarki to nie wiem musialabys zerknac
Hej dziewczynki! Ale mnie dzisiaj męczy zaparcie, można czapki glicerynowe użyć w tak wczesnej ciąży (8tyg i 5 dni)???
nanulinko też chcę zakupić pralko-suszarkę i początkowo myślałam o miele, ale szkoda mi chyba 7,5 tysiaka, choć opinie słyszałam rewelacyjne. Największych ich minusem jest bęben bodajże do 5,5 kg, dla mnie to mało. Super są te nowe samsunga, cena do 3 tyś., pranie do 8 kg, suszene do ok 4. Bardzo oszczędne, mają nową technologie prania powietrzem i pianą! Zużywają mało wody i ok 20% detergentów. Jak znajdę linka to podeśle!
miłego dnia
nanulinko też chcę zakupić pralko-suszarkę i początkowo myślałam o miele, ale szkoda mi chyba 7,5 tysiaka, choć opinie słyszałam rewelacyjne. Największych ich minusem jest bęben bodajże do 5,5 kg, dla mnie to mało. Super są te nowe samsunga, cena do 3 tyś., pranie do 8 kg, suszene do ok 4. Bardzo oszczędne, mają nową technologie prania powietrzem i pianą! Zużywają mało wody i ok 20% detergentów. Jak znajdę linka to podeśle!
miłego dnia
Miałam pralko-suszarkę i nie byłam zadowolona. Niestety ubrania były strasznie wygniecione i suszyły się bardzo długo, a i tak czasem były wilgotne. Jeśli chodzi o taką opcję, to lepiej (ale drożej i potrzeba więcej miejsca) kupić suszarkę oddzielnie - ma ona większy bęben i inaczej zbudowany. Jeśli chodzi o pralkę to właśnie będę Samsunga kupować teraz z funkcją eco bubbles, bo jest serio rewelacyjna - niskie temperatury,energooszczędna i świetnie pierze. Moja kumpela sprawdziła i poleca 
suana
Dzień dobry 
Ja już w poczekalni do endokdynologa. A na 13 idę do dentysty i umieram ze strachu czy da się to łatwo zrobić, czy czasem kanałówki nie będzie trzeba zrobić. I się boję, że moja dentystka nie ma specjalnych znieczuleń dla ciężarówek i nie będzie mi chciała dać wcale :/ No i ogólnie sam początek ciąży, jeszcze nawet serduszka nie słyszałam i już pierwszy problem
Ja już w poczekalni do endokdynologa. A na 13 idę do dentysty i umieram ze strachu czy da się to łatwo zrobić, czy czasem kanałówki nie będzie trzeba zrobić. I się boję, że moja dentystka nie ma specjalnych znieczuleń dla ciężarówek i nie będzie mi chciała dać wcale :/ No i ogólnie sam początek ciąży, jeszcze nawet serduszka nie słyszałam i już pierwszy problem
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry;
Ja się nawet nad suszarką nie zastanawiam, bo najzwyczajniej w świecie nie mam na nią miejsca. A o 2 w 1 też nie słyszałam rewelacyjnych opinii.
Ja już oddałam krew i siuśki, zrobiłam zakupy, a teraz delektuję się śniadankiem i patrzę na cudny śnieg za oknem
Ja się nawet nad suszarką nie zastanawiam, bo najzwyczajniej w świecie nie mam na nią miejsca. A o 2 w 1 też nie słyszałam rewelacyjnych opinii.
Ja już oddałam krew i siuśki, zrobiłam zakupy, a teraz delektuję się śniadankiem i patrzę na cudny śnieg za oknem

myszka2829
Suana gdy ja bylam z pierwszym kanalowym leczeniem (u mnie wszystkie byly do kanalowego) bylam jeszcze przed testem, a poszlam bo gdybym byla w ciazy (jeszcze nie wiedzialam na 100%) to nie moglam lykac na tony lekow... Kazdy dentysta ma te znieczulenia. Nie boj sie skoro ja panikarz nr jeden dalam rade to i Ty dasz:-) nie mysl za duzo o tym:-)
Izka87
laski ale mam nerwówkę od rana.. wstaje ide siku a tam co? znowy sluz brązowawy.. myslalam, że padnę :/ i znowu kurna stres.. chodze kontrolowac co pol h ale narazie spokój, może to taki jednorazowy wybryk, ale oczywiście już się poddenerwowałam :/
myszka2829
Izka a to nie czas planowe @? Czesto w tym czasie cos tam wylazi z nas;-) nie denerwuj sie, gdyby to mialo pomoc idz do ginka niech sprawdzi skad byl wyciek;-)
U mnie w 9tc byl rozowy papier rano, a gin jak robil wymaz to nie bylo sladu. Lepiej spojrzec niz sie denerwowac;-) mnie po tamtej wizycie nerwy od razu odeszly.
U mnie w 9tc byl rozowy papier rano, a gin jak robil wymaz to nie bylo sladu. Lepiej spojrzec niz sie denerwowac;-) mnie po tamtej wizycie nerwy od razu odeszly.
reklama
Izka87
myszka no właśnie nie termin @, dlatego sie zastanawiam co to, moj gin dzisiaj nie przyjmuje, narazie leze i kontroluje. Jak się jeszcze pojawi to podjadę do niego jutro, ale kurde biorę dupka i magnez i leze leze leze a jednak zawsze coś musi być nie tak.