• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
heej

zaglądam na bociana.. na wątku się trochę pogubiłam.. :zawstydzona/y:
częsciej jestem na '1 dziecko po 30-tce'..

emocje??? niesamowite!!! serce czuję że mi 2xszybciej bije.. :happy:

po nowym roku idę z 'bananem' do gina.. zastanawiam się którego wybrać, muszę jeszcze badania zrobić które odwlekałam (na zespół antyfosf.) :zawstydzona/y:
a jak zobaczyłam II krechy??? najpierw zaczęłam przecierać oczy.. potem już do mnie dotarło że są II krechy :happy: pierwszy test zrobiłam w 14 dfl.. zaraz pokazałam eMowi - zgodnie stwierdziliśmy że nikomu nic na razie nie mówimy.. :zawstydzona/y::happy:

no i możecie sobie pewnie wyobrazić jaka jestem.. szczęśliwa????? modlę się o to aby wszystko było dobrze.. wierzę że Bóg tym razem pozwoli nam cieszyć się Dzieckiem.. zdrowym Dzieckiem..

reklama
Ani@k jeszcze raz gratuluję ;*
no to staraj się nie denerwować i nie przemęczaj się, jak dobrze pamiętam miałaś macicę dwurożną czy coś mylę? Dużo wypoczywaj no i daj znać jak umówisz się na wizytę !! Zobaczysz będize wszystko dobrze !!

Ania kochanie wszystko bedzie dobrze, glowa do gory banan na buzi i myslimy pozytywnie, tak? :-) posramy w gacie dopiero przed genetycznym a potem polowkowym, ok?? wczesniej nic innego mi nie robic jak tylko sie cieszyc jakby Ci kto w gacie narobil :-)

:****

tak, moja macica ma charakter dwurożnej.. ale od pewnego lekarza 'magika' dowiedziałam się że ta moja dwurożność niczemu nie powinna przeszkadzać.. jestem dobrej myśli no i choć wiem że mi nie wolno mam ochotę pod sufit skakać ;-)

myślicie że na wizycie w 2 tygodniu stycznia już 'cosik' będzie widać???

Dzieki Myszko! U nas tez mozna kupic te kosmetyki, tak mi sie wydaje;-) wiec nie bede ci zawracac glowy, bo to i koszty sa duzo wyzsze, nie ma sensu.

Jasne Danutaski nie ma co eksperymentowac, lepiej zostac przy sprawdzonym:tak:

Ani@k wszystkie bedziemy trzymac kciuki za ciebie i fasola:tak:

z tego co kojarze to Ty kochana bierzesz jakies leki z progesteronem to chyba i tak musisz isc wczesniej po leki. Idz w miare szybko to uzbierasz jak ja cala serie fotek jak bobo sie fajnie zmienia z punkcika w cos jak zelka, potem jak zabcia wyglada... a teraz kopie aparature jak tylko cos mu do brzucha podlacza :-D bo zgodnie z prognozowaniem, ja prawie mieszkam w gabinecie jak nie u ginka pod ktg leze, to w szpitalu z worem, ale za kazdym razem robia mi i ginekologiczne badania i usg... wiec jak mowilam ;-) moj sie denerwuje lekko, bo w zyciu nie byl tyle razy u lekarzy i w szpitalach jak teraz ze mna... ale co zrobic :-D

Kitka paczke jak bede slac to do 10kg i tak musze zaplacic 6,99 ;-), a jeszcze 10 nie uzbieralam :-D

Myszka 10 kg za tak malo kasy??????:szok::szok:wow!!!! No, ale wiesz, jak u nas nie ma tych kosmetykow to i tak dupa, bo jakbym sie zdecydowala i one sie sprawdzily to musze miec stala mozliwosc kupna:tak:

drogo nie jest ;-) jak wozek bym chciala wyslac to wychodzi cos kolo 20 ;-)

mala ksiezniczka nas odwiedzila, bo steskniona juz po nocach wolala jak nie eMa to Tomcia no i dorwala te olbrzymie skarpety co eM ostatnio mi kupil i przymierzala do brzucha :-D a teraz probowala sobie zakladac :-D
Tomek za nia lata i probuje zabierac, bo popsuje :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry