• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czytałam w necie na różnych forach.. dziewczyny brały do 12 tc bądź dłużej lub od razu lekarz kazał odstawić.. różne szkoły.. w sumie będę próbować dziś dzwonić..

przy okazji dziewczynki, bo lada chwila pewnie będę się ewakuować na bezalkoholowego sylwka -

SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I SPEŁNIENIA MARZEŃ I ABY TEN 2013 BYŁ NAPRAWDĘ ODJAZDOWYM ROKIEM :tak:

Ani@k Gratuluję serdecznie II :) Mam nadzieję,że kolejne tygodnie będą nuuudne i zdrowe :)

Mój cykl chyba po antybiotykach oszalał. Mam już 19 dzień i test owu był najmocniejszy od kilku dni, znowu jest rozciągliwy śluz. Nie wiem co się dzieje, bo zawsze miałam takie raczej standardowe cykle.

Ania nie odstawiaj, zeby nic nie popsuc ;-) spadek progesteronu moze sie zle skonczyc.

Dziewczynki odkad tu jestem co roku w Sylwestra puszczaja stary czarno-bialy film "Dinner for one" polecam 30 minut smiechu do lez :-D

Ostatnia edycja:
Dobrze gatto pamietasz,bylam na usg chyba juz w 5tc,byla kropeczka a serducho chyba 2tyg pozniej,nie pamietam a zdjecia mam w domu wiec nie mam jak sprawdzic.

Ani@k bromergon? Zle go wspominam bo dali mi go w szpitalu po wywolywanym porodzie na ewentualne zatrzymanie laktacji. A ze jej nie mialam to odstawilam po 3 dniach chyba bo tak mnie ten lek rozpieprzal ze nie umialam funkcjonowac! Sory za opowieesc,ale takie manm skojarzenie...

Ja juz zaczynam dyga przed polowkowym w czw,zwlaszcza ze ruchow nadal nie czuje....:/

Nanu ja też miałam bromka na zatrzymanie laktacji.. ale ja z nim jak kumple.. nie działał na mnie wogóle.. brałam wtedy 2 tabsy dziennie.. teraz tylko 1 łykam na noc.. ale sama nie rzucę..

Nie no pewnie,nie rzucaj!
Ja tylko skojarzenie mialam na mysli:)
3mam kciuki! Tym razem musi byc dobrze!:)))

Zapo
Przypomnialo mi sie ze pytalas o mydlo z aleppo. Mozna je kupic na wage w kazdej mydlarni. Nie wyglada na super tanie ale w rzeczywistosci jest:) ja zakupilam kostke za ok 30zl i mam jej jeszcze pol a uzywam ja i S codziennie od ok 1,5 miesiaca...

Ani@k to trzymaj się lekarza magika ;-)
Jak dobrze pamiętaj, ja 28 dni po owulacji widziałam pęcherzyk z ciałkiem żółtym, a chyba 35 dnia po owulacji widziałam bijące serduszko. Policz sobie ile dni po owu będzie wizyta.
Gatto tak jak piszesz, przy becie powyżej 1000 powinien być widoczny pęcherzyk w macicy.
Magda_88 nie przejmować się tylko szaleć w sypialni!! Właśnie z takich dziwnych cykli wychodzą bobaski :tak: ja zazwyczaj owu miałam koło 17 dnia cyklu, a w cyklu w którym zaszłam w ciążę owu wystąpiła dopiero koło 23 dnia!
Nanu cierpliwości kochana jeszcze się doczekasz. Do czwartku szybko zleci i cię wizyta trochę uspokoi :*

reklama
U mnie 5t5d był zarodek 2,6mm i bijące serduszko.
Dziewczynki u mnie znów pojawił się ten glut-ale już się nim tak nie martwię :-) powiedzcie mi kochane czy puchnięcie stóp i dłoni pod koniec ciąży jest normalne czy powinnam się martwić? Nie jest jakieś mega uciążliwe ale wieczorkiem mam obrzmiałe stopy i dłonie.
U nas dzisiaj posypały się propozycje sylwestrowe- jak co roku spontan wśród znajomych że jednak by coś trzeba było zrobić. Ale tym razem odpadamy... pójdziemy tylko do brata bo to blisko i w razie czego można się położyć. Na fajerwerki i tak wrócimy do nas bo od brata widok słaby a my mieszkamy na 10 piętrze i żaden budynek nie zasłania nam widoku.

Sylwester_03.jpg

Stary rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech przyniesie Wam dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęścia w miłości. Szczęśliwego Nowego Roku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry