Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Co do Twego pytania ja i Danutaski mamy chorą tarczycę, ja mam Hashimoto, ale u mnie obraz i wyniki wskazywały na chorobę. Co masz na myśli pisząc, że wyniki masz w normie, robiłaś ATPO, TSH, FT3 i FT4, bo o zapaleniu świadczy przede wszystkim ATPO poza obrazem USG. Moja Sis miała wyniki w normie, ale czuła po sobie, że ma niedoczynność, bo normy są uogólnione, ale u niektórych organizm może wykazywać inne normy dla siebie indywidualnie. 

. Przyjaciółka mojego wujka przy obiedzie, na forum 10 osób, zapytała mnie "czemu mi jeszcze brzucha nie widać, bo to przecież już styczeń się kończy"
. Oczywiście zmieszałam się i nie wiedziałam co powiedzieć. Jakoś to mnie rozbiło na kolejne paręnaście dni (wszystkie negatywne emocje powracały). Dodatkowo poród naszej przyjaciółki wkopał mnie w kolejny dołek. Jak tuliłam jej maluszka to nie mogłam się od niego oderwać
.
.
. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
, a kolej przyjdzie szybciej niż się tego spodziewasz...
.