Ani@k
Fanka BB :)
A ja mam dobre nawet mogłabym powiedzieć że bardzo dobre samopoczucie...związane to chyba z owulacją...zawsze podczas owulacji miałam extra samopoczucie
...jednak boję się z niej korzystać...znów wirnik myśli
chcę mieć pewność że mogę już się starać...aby wszystko było w porządku...ehhh
albo jakoś przeczekam jeszcze ten cykl...albo pójdę spać aby głupich myśli nie mieć...
Danutaski lekkie plamienia w ciąży mogą się zdarzać... tam w środku przecież rośnie mały synek lub mała córeczka więc muszą sobie zrobić wygodne miejsce i pewnie stąd te plamienia...z wykresu widać że temp. jest wysoka więc wszystko jest w porządku. Czas do wizyty Ci zleci i będzie wszystko ok, i będzie "w tą" stronę (w sensie pozytywnym!!!)...innej opcji nie widzę
...jednak boję się z niej korzystać...znów wirnik myśli
chcę mieć pewność że mogę już się starać...aby wszystko było w porządku...ehhh
albo jakoś przeczekam jeszcze ten cykl...albo pójdę spać aby głupich myśli nie mieć...
Danutaski lekkie plamienia w ciąży mogą się zdarzać... tam w środku przecież rośnie mały synek lub mała córeczka więc muszą sobie zrobić wygodne miejsce i pewnie stąd te plamienia...z wykresu widać że temp. jest wysoka więc wszystko jest w porządku. Czas do wizyty Ci zleci i będzie wszystko ok, i będzie "w tą" stronę (w sensie pozytywnym!!!)...innej opcji nie widzę

Ostatnia edycja:

. Coś mi się lubią horrory śnić.