Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Malutki synus byl w domu przede mna, a moj M wyszedl mnie z kolei szukac 
(za cholercie nie moge go spamietac). Wiec teraz mam zakaz wychodzenia z domu bez malego synusia (bo on zna i nr i droge do domu) albo M. 
Musze Wam powiedziec co ja dzis odwalilam
Moj maly synus (w sumie niedlugo 15 lat i 185cm) pojechal dzis do kolegi (cale 13 min tramwajem i 5 min spaceru) mial byc okolo 20stej ale tata kolegi zadzwonil, ze wezmie chlopakow na pizze wiec czy Tomek moze byc troche pozniej w domu... zgodzilam sie. Pare minut po 21-szej dzwoni kolegi tata, ze zaraz wsadzaja Tomka do tramwaju, wiec kochana mamusia poszla na przystanek... tylko nie ten co trzeba. Malutki synus byl w domu przede mna, a moj M wyszedl mnie z kolei szukac
A teraz maja ze mnie taki ubaw, ze az sie prawie poplakalam ze smiechu. A malo tego z przystanku dzwonilam do domu z automatu i nie poznalam glosu mojego M, a numeru nie bylam pewna(za cholercie nie moge go spamietac). Wiec teraz mam zakaz wychodzenia z domu bez malego synusia (bo on zna i nr i droge do domu) albo M.
![]()

rozbawiłaś mnie 

teraz moge w poniedzialek kupic plastry nikotynowe bez konsultacji z lekarzem ;-)
nie myślę o tym cały czas, ale co jestem w łazience i widzę papier to mi się oczywiście przypomina. Od kilku dni złoszczę się na prawie wszystko co mój M powie, może być to spowodowane ciążą, czy huśtawki nastroju są normalne na początku? Bo jestem naprawdę utruta w ostatnich dniach ale nie potrafię tego opanować, zazwyczaj jestem spokojna i miła.