galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Myszka, a nie możesz już sobie tego pozytywnego testu wyobrazić albo przynajmniej redukuj z dnia na dzień, rany, ja to jestem strasznie anty i nikotynowa i alkoholowa. Na ślubie wypiłam 2x po pół lampki szampana na wejście, a niby 2 testy negatywne, no ale mi łatwo mówić, bo to nie ja mam nałóg. Już dziś zaczęłam myśleć jak to będzie jak do PL pojedziemy, że biedni rodzice, nie dość że jak z nimi mieszkałam, to musieli w kuchni z włączonym wyciągiem palić, to teraz bym chciała by wywietrzyli mieszkanie zanim przyjedziemy i palenie wynieśli na balkon na ten czas
.
Każdy dzień bez fajki będzie z korzyścią dla całej Twojej rodzinki. A jak Twój mężczyzna sobie radzi? No i wiesz jaki Tomek będzie szczęśliwy, że Ci się udało, a każdą niespaloną paczkę do skarbonki (znaczy kasę za którą byś je kupiła)
Danutaski, kobietko gdzie jesteś...
.Każdy dzień bez fajki będzie z korzyścią dla całej Twojej rodzinki. A jak Twój mężczyzna sobie radzi? No i wiesz jaki Tomek będzie szczęśliwy, że Ci się udało, a każdą niespaloną paczkę do skarbonki (znaczy kasę za którą byś je kupiła)
Danutaski, kobietko gdzie jesteś...
jakiś miesiąc temu postanowiłam sobie, że jak zajdę w ciążę to przestanę skubać (robię to odkąd pamiętam), no i na razie mi to wychodzi.
;-)
:-)