• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kaso ty mnie nawet nie strasz!:szok::szok: Jutro jade kupic rzeczy do walizki i postaram sie ja spakowac do konca tygodnia:baffled: Ja nawet koszuli vel pidzamy do szpitala nie mam:sorry2: A te gacie siatkowe to ile ich trzeba??

Pamietacie to dzieciatko z McDonalda?? Jak tylko zostanie wydana zgoda szpitala, ze jest calkowicie bezpieczny bedzie adoptowany:tak::tak:

reklama
Nie spałam, nie ma szans. Za to lapok odmówił mi posłuszeństwa i musiałam go reanimować ;/

Ja karuzelkę chcę kupić Fisher Price Rainforest, bo ma dość intensywne kolory.

Fuma może to był znak :-D

Magda_88 nigdy nic nie wiadomo, wszystkie trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Fuma_foch przyjemnych staranek ;-)
Wikama ja mam karuzelę kremowo-beżową a Ninka ją uwielbia. Może to zależy od indywidualnych upodobań dziecka?
Gatto ja majtek nie mogłam mieć więc nie doradzę ile.
Dobrze że dzidzia będzie adoptowana :tak: pomimo trudnego startu w życie może jej się poszczęści

cześć dziewczynki:-) nie nadrobię, bo normalnie mnie od kompa odrzucA:szok: w ogóle ciągle jestem śpiąca i zmęczona, do tego dzisiaj boli i ciągnie mnie podbrzusze:dry:

widzę, że pojawił się temat karuzelek-jak przy Marcelku miałam tą, o której zapominajka pisze- Rainforest z Fisher Price i była super! bardzo długo mój synek zasypiał przy odgłosach lasu deszczowego:tak:teraz karuzelka jest w obiegu, ale lada moment upomnę się o jej zwrot:tak:

pozdrawiam każdą z Was i wybaczcie,że personalnie każdej nie odpiszę- brak mocy, chyba jakoś muszę znaleźć sposób na podładowanie baterii:-)

Gatto to choć tyle, że dzieciątko może zyskać normalnych rodziców, a nie taką "matkę"..

marta Ty tak na nogach, az jestem ciekawa kiedy Cię zbierze :P

Fuma owocnych działań &&&

Zapominajka dzisiaj w nocy musimy sobie odbić ostatnią nieprzespaną, bo jutro będzie gorzej niż zoombie :-p

a my dostaliśmy dzisiaj kolejne zaproszenie na wesele, kurde już 4 w tym roku się nam szykują o których już zostaliśmy poinformowani i jak na złość albo będę w drodze na porodówkę albo już po, bo 3 są w okresie lipiec-sierpień.. a tak chciałam na nie iść!! choć jedno pod koniec maja mam nadzieje, że zaliczymy :)

patrzeć mogę bez końca :-) DSC_0772a.jpgDSC_0779a.jpgDSC_0763a.jpg
jeszcze trochę i Wy po kolei też będziecie mieć takie słodziaki!

Danutaski Ninka aboslutnie cudna!!

Magda &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też coś kiepsko spałam dzisiaj :/
Powiem wam, że w ciąży z Nikodemem miałam takiegk bzika, że nic tylko rzeczy dla dzieci oglądałam i programy o dzieciach w tv i w necie. A teraz nic.. Nie potrafię się przemóc jeszcze. Ale pewnie i na mnie o
przyjdzie czas..

Myszko pominają użyteczność, o której póki co nie mam pojęcia, butelka samopodgrzewająca jest boska! Jest tak ładna, że za sam wygląd bym ją kupiła ;)

reklama
Witam dziewczyny,
melduje sie dopiero teraz po wizycie bo caly dzien spedzilam z szwagrem na szukaniu auta,bo przyjechal z nami i chce kupic auto.M musial do pracy na popoludniu wiec musialam jezdzic z nim.Mala rosnie ma juz ponad 1100g.niby dzisiaj na USG wykazalo ze jest o tydzien starsza ale gin mowil ze to sie jeszcze bedzie zmienialo.Szyjka skrocila sie tylko tym razem o 2mm wiec jeszcze zostalo 2,8cm,ale musze uwazac zeby sie bardzie nieskrocila.Mala glowka w dol ale nadal sie duzo obraca.Na KTG niewykazalo skurczy.No i zrobiono mi test na glukoze.nawet bylo to smaczne bo zmieszano mi to z sokiem winogronowym i smakowalo bardzo dobrze tyle tylko ze slodkie.Jutro beda wyniki.No i gin przelaczyl dzisiaj na 3D i bylo super buzke widac i jak chcial mi zdjecie wydrukowac to wtedy obrocila sie glowka w dol i jak na zlosc juz do konca niechciala sie obrocic.Ale ma teraz wizyty co poltora i dwa tyg wiec moze nastepnym razem sie uda zrobic ladne zdjecie.Padam z nog.Zjemy pizze i do lozka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry