Suana bardzo mi przykro, przytulam Ciebie. Kiedy będziesz miała wyniki z bety i czy jakąś masz jeszcze wizytę na potwierdzenie? Który to był tydzień?
Z badaniami nie pomogę, bo ja zrobiłam podstawowe + tarczyca. Jak nie badałaś tarczycy, to warto zbadać wg mnie.
Zastanawiasz się nad konfliktem genetycznym, i piszesz, że Nikodem był badany i było ok. Choć to pewnie nie jest wcale pocieszające, pamiętaj że niekoniecznie strata obu ciąż musiała odbyć się z tej samej przyczyny, powody mogły być całkiem inne.
Wiem że to także żadne pocieszenie, ale bardzo duży odsetek ciąż jest roniony w pierwszych tygodniach, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale kojarzę że czytałam że co czwarta ciąża kończy się poronieniem na które najczęściej nie poznaje się przyczyny :-(
Może znajdziesz coś dla siebie na stronie
Poronienie - informacje dla Ciebie ja tam znalazłam wiele przydatnych mi rzeczy.
Jeżeli masz możliwość zrobienia badania genetycznego, myślę że warto zrobić, chociażby aby wiedzieć czy można wykluczyć konflikt genetyczny.
Trzymaj się kochana.
Ewcik widzisz i niepotrzebnie się tak bałaś, fajnie że trafiłaś na "normalnych" ludzi.
Marta-l codziennie zaglądam czy trzymasz się jeszcze w dwupaku trzymam kciuki za Ciebie i Twojego tatę.
A my chyba od 3 dni tylko na mleku modyfikowanym i z kupkami :-) jeszcze kilka dni poczekam i chyba przestanę ściągać :-) myślę że i tak ładnie dałam radę, zważywszy że ze względu na pracę i brak czasu, nie planowałam karmić wcale!