• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wikama a jak Twoja morfologia? Bo podone objawy daje anemia, a w ciazy to moment i sie ja ma.

Dosypialam i mialam okropny sen...najpierw w windzie zostawilam dziecko, a potem nie moglam znalezc wejscia do niej w koncu jakas grupa nastolatkow szla z moim malym...chcialam go karmic zjadl mi pol sutka a mleka nie bylo...za to drugi cycek mial czarna brodawke i maly go nie chcial...a do tego caly czas siedzialam na wozku inwalidzkim, ale po schodach schodzilam... Co za idiotyzmy mialam w tym snie....

Zapominajko no to malutka ladnie urosla, nasz w 24tc mial 715g:-) ciekawe jak teraz;-)

reklama
no właśnie Wikama może by tak trochę poleniuchować, co??

danutaski, Ninka grzeczna dziewczynka, więc będzie raz dwa i po szczepieniu :)

Nanu wije gniazdko :D syndrom się odezwał :-p

Zapominajka, super, że wizyta udana i dzidzia ładnie sobie rośnie :)

marta Ty juz z torbą wszędzie chodź :-p bo nie wiadomo kiedy Cię złapie

a ja się wzięłam za prasowanie, ale skapitulowałam po kilku koszulkach.. jakoś nie mam siły, dobrze, że nam leczo z wczoraj zostało, więc tylko podgrzać i gotowe, bo nie mam weny dzisiaj na nic.

Dziewuszki kochane jesteście! Tylko ja prawie cały czas leniu****e! Jak wstane rano to się ubieram, młodej pomagam i schodzimy na dół. Wieczorem robię kanapeczki bo wiem, że rano czuje się różnie! I jak młoda wychodzi to leże z dwie godz i dopiero za coś się biorę, czy jakiś obiadek czy pranko i znowu leże. Nawet obiad jak robię to siedząc na hokerze. A co do morfologii to rzeczywiście wyniki trochę mi spadły i mam teraz na dniach powtórzyć, ale miałam w normie. Ale coś dzisiaj jeszcze brzunio trochę dokucza i jadę na wizyte o 20 na usg a niech podejrzy Maluszka czy oby coś ta tokso nie przegieła i nie polazła tam gdzie nie trzeba.

Zapominajko gratuluje wizyty! Dobrze że wszystko z córcią ok!no i jaka duża kobitka rośnie! A jak Ty się czujesz? Chciałam też się zapytać czy macie już imię dla córci?

Zapominajko super ze wizyta udana!

Nanu jak tak dalej pojdzie to za miesiac bedziecie gotowi :))

Dziewczyny czy ktoras z was korzysta z bb na tel i wie jak wywalic juz subskrybowane forum? Bo mam jakies starankowe dodane a w sumie nie korzystam i nie umiem sie ich pozbyc.

My mielismy wyjechac na weekend bo mamy rocznice slubu i teraz sami nie wiemy co robic. Jechac czy zostac? W sumis siedzenie w domu i tak niczego nie zmieni, bedziemy tylko wiecej myslec :(

Suana jedzcie, przyda sie Wam odrobina oderwania.

Wikama to szyjka nie najgorsza;-) ale jak miewasz te uderzenia goraca zimna to musisz uwazac, zeby gdzies na ulicy nie fiknac.
Mnie sie cos podobnego raz z Sara trafilo cale szczescie fiknelam na lozko, mozliwe ze za szybko wstalam i dlatego. No ale eM mnie nigdzie nie pusci samej i juz. Wczoraj polecialam po plyn do mycia naczyn to dzwonil gdzie jestem...

Zapominajko ja mam juz 7 na plusie;-) i teraz waze 88,7... Jest szansa, ze 100 nieprzekrocze:-D
Ale tym sie zajme pozniej;-)

Ostatnia edycja:
marta Ty juz z torbą wszędzie chodź :-p bo nie wiadomo kiedy Cię złapie

Na szczęście mam brata który mieszka dwa bloki dalej więc jak się coś zacznie to szybciutko pobiegnie do mnie po torbę i dowiezie do szpitala zanim mnie tam z miasta zawiozą :-D:-D:-D

Zapominajko ja mam juz 7 na plusie;-) i teraz waze 88,7... Jest szansa, ze 100 nieprzekrocze:-D
Ale tym sie zajme pozniej;-)

Myszko później wątek staraczkowy zmieni się w dietetyczny- bo jak już wszystkie szczęśliwie zajdziemy i urodzimy to razem będziemy się odchudzać.

Ja właśnie przytargałam piłkę z biedronki, napompowałam i mam zamiar bujać na niej tyłkiem ile się da :-D

Marta, Marta siedz z pupa na kanapie jeszcze spadniesz z tej pilki.
Wojtus mial czekac na dziadka to siedzi dziecie grzecznie...za to mamuske pupa swedzi:-D
Ma jeszcze czas, a kazdy dzien to plus;-)

reklama
Wikimama ja średnio. Mam straszny katar, czuję się osłabiona i gardło mnie pobolewa.
Ale juz sie gorzej czułam, więc nie powinnam narzekać.

Suana jedźcie!!!! Ja bym pojechała w każdym razie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry