• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej babolki, my juz dawno po wizycie, ale dopiero teraz sie dorwalam do kompa. Wszystko ok na szczescie. Gattinka byla grzeczna :) Dzieki za kciuki:tak:
Myszko dzieki!! Kopru niet w tym kraju:baffled:

reklama
hej dziewczynki :-)

wikama mój synuś też czasami gada jak najęty, że człowiek automatycznie się wyłącza:-Dpoza tym ujawnia Bąbel swój uparty charakterek

Ewcik - jak się dzisiaj czujesz po pracy?

.

dzięki kochana, że pytasz.. czuję się tak, jak wczoraj, czyli do doopy hehe może to kwestia tego, ze organizm znowu musi przejść na tryb praca? sama nie wiem.. wizytę u ginki mam 21.02, więc zobaczymy, co ona powie..
a co do Twojego wykresu, to robiz testy owu lub chodzisz na monitoring? bo póki co to cykl wygląda na bezowulacyjny:baffled:

martoocha o rany, ale się cieszę!!! trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!!

pozdrowionka dla wszystkich!!!

Hejka Lale

Wika dobrze ze przemowilas swojemu do rozsadku, chlopow trzeba trzymac krotko:-D:-D

Mycha imia super i Twoja szyja super i wogole wszystko super!!!;-)

Gatto super ze wszystko oki i ze Mala grzeczna byla, no no wielkie odliczanie alez sie ciesze:-)

Zapominajko a Wy jak tam?

Kochajaca Mamo
sliczna ta Twoja Princessssa

Fuma dobrze ze wracasz do zdrowia

Marta
&&&& dla Wojtusia, niech sie trzyma dzielnie:-)

Buziam

Gatto super że Gattinka była grzeczna!!!! Dobrze, że w domu jesteś!

Karo jak u Ciebie wizyta!??!

Ewcik ja mam z mężem już takie gotowe teksty jak Wiki się rozgada: "naprawde?","co Ty nie powiesz?", "ojej, niemożliwe!" Itp! Odpowiadamy jej kompletnie jej nie słuchając ;)- ot, tacy wzorowi rodzice z instynktem samozachowawczym! Ale Wiki weszła w okres pyskowania i skubana ma takie cięte riposty czasem, że brakuje mi już na nią momentami siły:/

Myszko imiona super!!! Jestem za!!!

Marta, Kochająca_mamo piękne Maluszki!!! Martuś buziaki dla Wojtusia żeby jutro był dzielny i oczywiście żeby dzielna była mamusia ;)

A ja wysłałam M. z Wiki na przejażdzkę i mam wolny wieczór :)

Wikama ja wizyte mam za tydzien we wtorek mam o 8rano.Ale niemartw sie jak tez wszystko kickam.Niewiem czemu myslalalam ze Gatto ma cesarke tak jak ja wizyte i pisalam jeszcze 7dni a przeciez 10dni.
Wyskoczylam dzisiaj na zakupy i pokupilam juz wiekszosc rzeczy na urodzinki,jutro reszta.Bede miala co robic na 15ludzi.Ale zakupilam rowniez pampersy jeszcze za kupony ale 3-ki i chusteczki z pampersa 4paczki udalo mi sie dzisiaj za 1,99kupic.Myszka gdybys chciala w reala sa,normalnie kosztuja 5.45 a ze wychodza z programu 4paki(wchodza za to 3paki oczywiscie za ta sama cene)wiec kosztuja teraz 3,99 a ja mialam jeszcze ten kupon z pampersa i to wyszly mi po 1,99.Wiec warto
Kupilam rowniez takie male swieczki na urodzinki dla M,pieke akurat babke i zrobie mu niespodzianke o 12:-)

ten od danutaski to firma CONTEC,fetal doppler

1268095108258_hz_fileserver2_521167.jpg

reklama
Wróciłam baby ;-)
Bardzo dziękuję za kciuki. Malutka zdrowa. Pięknie się zaprezentowała. 100% baba z niej. I waży 1140 już.
Szyjka długa i zamknięta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry