• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zapominajko bardzo sie cieszę, że wszystko jest super i że córcia nadal jest córcią :)!!! Ciekawa jestem co mi w czwartek powie moja pani ginekolog a propo płci :)

Karo mam sklerozę masakryczną! W domu wszystko notuje, bo część rzeczy mi się myli a drugą połowę zapominam :). Kurcze powiem Ci, że podziwiam Cię, że chcesz ogarnąć teraz imprezę na 15 osób. Ja nie tak dawno miałam 3 przez 4 dni i było mi ciężko :/

Iza i co kupujesz sobie ten detektor? Ja też o tym myślałam, ale już często ruchy czuje więc odpuszczę sobie.

Dzisiaj taka piękna pogoda u Nas była, że poszłam z Wiki na spacer i było cudnie!!!! W powietrzu było czuć wiosnę dosłownie! Ten spacer bardzo mi naładował akumulatorki! Chyba potrzebowałam witaminy B!!! Marzę już o wiośnie! Niech zima idzie precz!!!

Cześć kochane,
dziś test ciążowy pozytywny a LH negatywny (co mnie troszeczke zdenerwowało).
Wczoraj ginek przez telefon kazał zrobić betkę oraz progesteron (powiedział że nie badamy przyrostu- tylko on musi wiedzieć czy już odpalać dupka).
Trzymajcie za nas kciuki proszę..:zawstydzona/y:

Martoos &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciukamy z calych sil:*
Bedzie dobrze mowie Ci:-) glowa do gory, piers do przodu i z usmiechem marsz do wampira:-)
No i powoli nastawiaj sie na wyglad miksu slonia, hipopotama i sprawnosc wieloryba na ladzie;-)

Ostatnia edycja:
Cześć ;
witam z kawką

Czesc dziewczynki:-)

Znow mnie kaszel meczy suchy jakis...znow lecimy na majerankowej herbatce. Czlowiek wychodzi chory ze szpitala...masakra.

Współczuję. Herbatka, miodek i grzej się! Mam nadzieję, że szybko przejdzie.

Martoocha super! Skoro krecha coraz ciemniejsza, znaczy, że fasolina rośnie.
A dlaczego LH tez robiłaś :confused:

cześć dziewczynki :-) dzisiaj mam na 12 do pracy, więc w końcu mam chwilkę, by do Was zajrzeć.

gatto jak Gattinka będzie miała na imię?? bo nie doczytałam :-D /bo Gattinka też bardzo mi się podoba:-D/

wikama u nas to samo, gadulec mały uskutecznia swoje dialogi non stop :tak:ale przez to niejednokrotnie padamy z M ze śmiechu, bo takie teksty Mały nieraz wali, że nas rozbraja :-D

zapominajka super, że u Malutkiej wszystko ok:tak:

myszka dawaj zdjęcie i żadnymi pokemonami się tu nie zasłaniaj :-p

martoocha wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki nieustannie :tak:

wikama kiedy teraz poczułaś ruchy? bo ja czasem mam wrażenie, ze czuję już takie delikatne, szczególnie, jak leżę na plecach :szok:aż mi się to nieprawdopodobne wydaje

dziewczynki, jakie miałyście objawy będąc na tym etapie, co ja?? bo mi w zasadzie minął ból piersi, mdłości prawie w ogóle nie miałam.. no i znowu sobie wkręcam głupie myśli.. tyle, że po pracy takie uczucie ciężkości w brzuchu i boli ten brzuch..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry