• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Marta to ta pipa ciagle sie za twoim oglada???:szok::szok:no wredny babsztyl!!:wściekła/y::wściekła/y:

Fuma kurde niezly faktycznie, choc mi to wyglada na bardzo pozna owulke.....teraz trzymamy kciukasy &&&&:tak:

Fuma ja też zaciskam kciuki! ale Mycha dobrze określiła - wykres ciekawy:P

co do - ulubionych koleżanek tzw - to ja też mam taką, ex....
była jeszcze druga - koleżanka z pracy, ale stała się niegroźna, skumała co i jak i żyjemy na normalnej stopie.... nie żebym ją uwielbiała ale już mi nie przeszkadza i jakoś nie czuję z jej strony zagrożenia...
Ale Ex jest moją "ulubioną", sama chłopa sobie znaleźć nie umie, a do S. potrafi dzwonić jak jej się auto zepsuje albo co..... teraz już mniej, po moich kilku akcjach. Ponoć poznała jakiegoś skandynawa i wyjeżdża... obaczymy! jak dla mnie to niech jedzie i nie wraca!:)

Ciekawy to dobre słowo,jeszcze bym powiedziała tajemniczy-nie wiadomo co z niego wyjdzie.

Brałam pod uwagę ,ze to może być spóźniona owulka i wtedy tez działaliśmy.

Dzięki za kciuki.

Narobiłyście mi smaku tym pisaniem o coli i już kazałam Mojemu kupić:-D.

Fuma ja twój wykres do południa oglądałam i też sobie pomyślałam, że ciekawie wygląda :-)

Ja już nie mam siły. Cały czas męczy mnie zgaga. Za co?!

Beta piękna 3500, czyli przyrost 100% w przeciągu niespełna 43 godzin :tak:. Jestem ogromnie szczęśliwa..tak długo czekałam na dobre wieści.. wiem że to absolutnie jeszcze nic nie znaczy..i najtrudniejsze tygodnie jeszcze przede mną..ale jestem po prostu rozkochana w moim maluszku <3 <3 <3 Moje walentynkowe cudo..

Gatto- a Ty tutaj co robisz? nie rodzisz? ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry