• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Betka zrobiona.. czekamy! znów ręce zimne, serce wali.. tchórz ze mnie..
Dla nas betka najważniejsza w dniu dzisiejszym, wiec tylko nią żyjemy.
Gatto- trzymaj się!!!! POWODZENIA!!!

Martoocha będzie doooooobrze, nie panikuj!! wcześniejsza była piękna to i ta będzie!!

Danutaski chyba Cie biszkopty pochłonęły :-p pochwal się później efektem końcowym!

Gatto mnie od 17stej nie będzie juz w domu, wracam dopiero jutro w nocy więc życzę szybkiego, bezbolesnego i radosnego porodu!!!! i czekamy na zdjęcia Gattinki :-)

Nanu taaa walentynkujemy się z praniem, sprzątaniem i robieniem obiadu :-p mój w pracy, a z okazji walentynek chcę mu zrobić pyszny obiadek ale marnie mi dzisiaj idzie bo co chwilka muszę siadać bo mam czarno przed oczami.. jakis chyba dzisiaj biomet niekorzystny :-p

haaa słuchałam sobie przed chwilką serduszka!! :-):-)

Witam sie i ja
dziewczyny macie tez tak ciezko rano sie zebrac.U mnie katastrofa,jak M ma pierwsza zmiane to budze sie kolo 8 albo 9 i potem sobie leze.Ale najgorsze jest wyjsc z lozka,umyc i sie ubrac.Ja wlasnie przy sniadanku,i potem zaraz zabieram sie za obiadek,tez chce M zrobic dobry obiadek,zobaczymy co od niego dostane.M wczoraj pierwszy raz ze mna na szkole byl i bardzo mu sie podobalo.Mowil ze o duzo rzeczach nawet pojecia niemial i ze ta polozna nawet madrze opowiadala.Ah ci faceci!
Martoocha zobaczysz betka bedzie super&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto trzymaj sie dzielnie i czekamy na fotki.POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!
Wlasnie gdzie Wikama?

Martoos betka to tylko formalnosc, zacznij lepiej szukac czegos dla eMka na walentynki:-) bo zostaniesz tylko z usmiechnieta buzka;-)

Danutaski tort wyjdzie, a nawet gdyby cos poszlo z wykanczaniem nie po Twojej mysli to walory smakowe to wynagrodza:*

No wlasnie od paru dni cos Wikama nam zaginela...

A ja wsiaklam, bo wczoraj napilam sie coli i zdychalam pol nocy...wiec odsypialam.
Juz myslalam czy budzic M bo mnie tak bolal dol brzucha i w krzyzu...ale sie powstrzymalam...no i dobrze bo bysmy pojechali znow z niczym, tzn z gazami...

MartOocha trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wiesz może o której godzinie będą wyniki?
Gatto nie wiem ile jeszcze będziesz dzisiaj zaglądać na forum, a więc życzę szybkiego i bez komplikacji rozwiązania, zdrówka dla Was obu i żeby się wszystko ładnie goiło ;-)

Ja już wstawiłam trzecią bezę do piekarnika, została mi ostatnia więc już niedługo będę miała - 8 biszkoptów :-D
a więc łatwiejszą część mam za sobą. Jutro od rano zacznę walkę z przekładaniem wycinaniem i zdobieniem :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry