myszka2829
Fanka BB :)
Martoos my tez nic extra nie kupowalismy, bo i po co;-) my mamy caly rok walentynki
i to jest wazne, a nie dooperele kupowane od swieta;-)
i to jest wazne, a nie dooperele kupowane od swieta;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i to jest wazne, a nie dooperele kupowane od swieta;-)
;-)szczesciaz
dzisiaj przerwa w cwiczeniach no chyba ze machne brzuszki przed spaniem
owocnych Walentynek;-)
nawet jakby wyszła jedna wielka katastrofa 

Marta-l ja piłam colę gdy karmiłam. Ba! Położna powiedziała mi nawet, że jeżeli piłam ją codziennie w ciąży, to tym bardziej powinnam ją pić gdy karmię i stopniowo zmniejszać ilość, bo dziecko mogło się już uzależnić (tak jak dzieci rodzą się z jakimśtam nałogiem alkoholowym bo matka pije) i jak nie będę piła = nie będę dawać w pokarmie, to dziecko może być niespokojne i płakać a ja nie będę wiedziała czemu. Na szczęście takich scen nie mieliśmy, ale bardzo mnie zaskoczyła tym co powiedziała!
Ja z koleżankami z pracy nie mam problemu, bo mój M ma w pracy... samą rodzinę! Brat, bratowa, kuzyn kuzynka i takie tam... aż się zastanawiam jak oni dają radę ze sobą!