• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martoos no przeciez Ci mowilysmy :-) zdazylas cos na walentynki dla mezowego zrobic?

Zapominajko jedz mniejsze porcje i czesciej, mnie tez meczy ale to od ilosci wypijanej wody...poziom to czuje normalnie w przelyku. Masakra

a co Wy gadziny tak ta Kitke ganiacie??

Kitka widzisz jak dobrze, ze przez neta sie nie da pociac nikogo, bo juz by Cie pochlastaly ;-) :-D to zolzy :-D

Marta to ta pipa ciagle sie za twoim oglada???:szok::szok:no wredny babsztyl!!:wściekła/y::wściekła/y:

Wyobraźcie sobie, że zadzwoniła kiedyś do niego do salonu że ma pilną sprawę i on nie odbiera służbowego a te idiotki podały jej numer prywatny:angry: :angry:no i na nowo mamy ją na karku. Jaki pech, że dzisiaj nie dojechała na to spotkanie.

Kto tu mówił o coli? Ja jestem od niej uzależniona. Ostatnio eM kupił to miałam ochotę zjeść ją z butelką ale się powstrzymałam dla dobra Wojtusia.

Z tą zgagą to jakaś ściema bo ja nie miałam ani razu a młody miał długie włoski. Chociaż moja mama miała od samego początku i się kudłata urodziłam :-D

ja mialam z Tomkiem potworna zgage, ta teraz to pikus... zygalam prawie od zgagi i co?? i Tomek urodzil sie prawie lysy tylko mial kilka klaczkow na czubku i jednego strasznie dlugiego kudla :-D

reklama
na Walentynki postanowilismy przyoszczędzić, więc kupiliśmy sobie ukochane lody Hagen Danz .. mamy chwilowy problem z płynnością finansową :-p. Dla nas tak czy siak ten dzien jest wyjątkowy!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry