• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej!
Katherine mi po # też się cykle rozjechały. Za pierwszym razem szybko doszłam do siebie, ale to było poronienie samoistne. Za drugim razem po łyżeczkowaniu co miesiąc mam inaczej. Pierwsza @ po 25 dniach, druga po 18, a trzecia po 29. Wcześniej też zawsze po śluzie wiedziałam kiedy owulacja, a teraz zero śluzu. Przed ciążą wspomagałam się wiesiołkiem. Daje super rezultaty.
Termometr mam taki stary elektroniczny. ma juz chyba z 15 lat. Z termometrami elektronicznymi tak bywa że trochę zaniżają temperaturę ale jak się mieży zawsze tym samym i zawsze w tym samym miejscu to daje dobry obraz temperatury. Swoją drogą to jestem zaskoczona moim wykresem . Zawsze myślałam, że mam owulkę przed skokiem temperatury , a w tym miesiącu okazało się że miałam trzeciego dnia po skoku.

Martooś super wiadomości i trzymaj się do tego 4-go.

Ona to ma jesteś w szpitalu więc na pewno nic złego się nie stanie bo będą Cię pilnować. Mi też kiedyś twardniał brzuch przez całą ciążę i wszystko dobrze się skończyło.

Ja w piątek byłam mojego gina. Jak mnie zobaczył to myślał że już jestem w ciąży. Śmiałam się że ja grzeczna jestem i skoro mi kazał czekać do marca to czekam. Wieć zaprosił mnie pod koniec marca z dwoma kreseczkami. Świetnie się to słucha, tylko ja znów w kropce jestem. W końcu przyznał mi rację że jednak powinnam tsh obniżyć. Umówiłam się do endokrynologa, ale dopiero na 13 marca. To był pierwszy wolny termin. I teraz boję się zaczynać starania przed wizytą.

Info od Gatto "podprowadzone"z 30stek : Hej babolku. Nie czytam bo nie mam kurde czasu. W tym szpitalu to ciagle cos chca. Nie mozna sobie odpoczac.my z Cristy nawiazujemy jako taki kontakt tylko ze jak na razie mleka mam malo i pewnie z posmakiem morfinki to kto wie czy jej smakuje. W kazdym razie przyssa sie a potem spi spryciula! Zaczynam chodzic jak europejczyk nie japonka co mnie cieszy. Chyba tyle z niusow:)

Hej Dziewuszki!

Iza kciuki zaciśnięte!!!! &&&&&&&&&&!!!!

Ona-to-ma co u Was? Jak po obchodzie? Wiesz coś więcej? Daj znać, myślimy o Tobie :*

Gatto a jak Ty się czujesz? Jak po tych pierwszych dniach z córcią? No i kiedy do domku wychodzicie?

Martoocha i dobrze zrobiłaś!!! W życiu należy sie kierować zdrowym rozsądkiem :)

Anila ja też dzisiaj super spałam!!! Od razu człowiek inaczej na świat patrzy :)! Wczoraj w ciągu dnia zaczęłam przysypiać ale Wiki buziaczkami mnie obudziła i powiedziała, żebym nie spała bo w nocy nie będę mogła :)!!! Taki bajer mi puściła, a ledwo oczy otworzyłam to przyszła z grą i kazała sobie tłumaczyć :-D! Takie to kochane i wredne jednocześnie.

Ja dzisiaj na 16 do zakaźnika jadę. W końcu wypowie się jakiś specjalista od toxo. Ciekawa jestem jak to z chorobą było u mnie! Nie mam żadnych przeciwciał więc chyba w końcu nie chorowałam, więc skąd te dodatnie igm, ach....

A co do wychowania to ważne by kierować się miłością, intuicją, i tak jak mówicie metoda kija i marchewki. My pozwalamy na dużo, nagradzamy za wiele dużych i małych sukcesów ale jak nabroi to ma zakazy. Dzisiaj rano była niegrzeczna więc wieczorem nie może oglądać bajek. Jak nie zje obiadu to niedostanie deseru. Jak nie chce kolacji, chociaż zrobię to później choćbym słyszała burczenie w jej brzuszku to nic innego nie dostanie i wręcz prosi o tą kanapkę z kolacji. Rano dostaje jedną kanapkę z czymś zdrowym i drugą z serkiem almette i odrobiną nutelli, jak zje tylko z czekoladą to następnego dnia dostanie dwie ale tylko z czymś zdrowym. Te metody są u nas skuteczne ale tak jak napisała Anila każde dziecko jest inne i różnie to może być.

reklama
witam :)
ja jak zwykle nasialam paniki, a dzisiaj juz wychodze :D czekam tylko na kolejna dawke tego na plucka wiec kolo 16 juz wyjde :) Dziekuje za kciuki jak widac na moim przykladzie dzialaja cuda :D mialam robione usg i szyjka ma 3cm wiec jest swietnie, brzuch tez juz ok. :)

Czytalam was ale jakos wylecialo mi z glowy co kto pisal, w domu pewnie bede czytac jeszcze raz
:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry