Hej Dziewuszki!
Iza kciuki zaciśnięte!!!! &&&&&&&&&&!!!!
Ona-to-ma co u Was? Jak po obchodzie? Wiesz coś więcej? Daj znać, myślimy o Tobie :*
Gatto a jak Ty się czujesz? Jak po tych pierwszych dniach z córcią? No i kiedy do domku wychodzicie?
Martoocha i dobrze zrobiłaś!!! W życiu należy sie kierować zdrowym rozsądkiem
Anila ja też dzisiaj super spałam!!! Od razu człowiek inaczej na świat patrzy

! Wczoraj w ciągu dnia zaczęłam przysypiać ale Wiki buziaczkami mnie obudziła i powiedziała, żebym nie spała bo w nocy nie będę mogła

!!! Taki bajer mi puściła, a ledwo oczy otworzyłam to przyszła z grą i kazała sobie tłumaczyć

! Takie to kochane i wredne jednocześnie.
Ja dzisiaj na 16 do zakaźnika jadę. W końcu wypowie się jakiś specjalista od toxo. Ciekawa jestem jak to z chorobą było u mnie! Nie mam żadnych przeciwciał więc chyba w końcu nie chorowałam, więc skąd te dodatnie igm, ach....
A co do wychowania to ważne by kierować się miłością, intuicją, i tak jak mówicie metoda kija i marchewki. My pozwalamy na dużo, nagradzamy za wiele dużych i małych sukcesów ale jak nabroi to ma zakazy. Dzisiaj rano była niegrzeczna więc wieczorem nie może oglądać bajek. Jak nie zje obiadu to niedostanie deseru. Jak nie chce kolacji, chociaż zrobię to później choćbym słyszała burczenie w jej brzuszku to nic innego nie dostanie i wręcz prosi o tą kanapkę z kolacji. Rano dostaje jedną kanapkę z czymś zdrowym i drugą z serkiem almette i odrobiną nutelli, jak zje tylko z czekoladą to następnego dnia dostanie dwie ale tylko z czymś zdrowym. Te metody są u nas skuteczne ale tak jak napisała Anila każde dziecko jest inne i różnie to może być.