• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
uff ja też już wstałam i wcinam śniadanko :)

Myszka, ale masz zachcianki od rana i znowu bezbronnego syna gonisz :-p ma szlaban to się mamie podlizuje :-p
a co do spania to też miałam dzisiaj taką noc.. przewracanie się z boku na bok :/

o 15stej mam wizytę u gin więc kciukasy dziewczynki zaciskamy, żeby wszystko było dobrze i z maluszkiem i z szyjką :)

reklama
Cześć babeczki;

Martoocha piękny masz podpisik.
Myszka dziękuję. Ja wiem wszystko co napisałaś - niestety nie należę do osób b. cierpliwych i np. jak mi mały tak jak teraz siedzi z kawałkiem chlebka od 30 min. i się boczy i nie chce jeść - mam ochotę stosować stare dobre metody: krzyk, groźbę i szantaż.

Ona-to -ma jak u ciebie?

A ja dziś małego w domu zostawiłam - po tym niewyraźnym weekendzie a tego rozpiera :-D

A jutro ikeła i szafeczki babcia_tanczy.gif

dzień dobry :-)

ja dla odmiany spałam dziś dobrze - hip hip hurra druga noc z rzędu przespana...

wychowanie dziecka to z pewnością nie jest łatwa sprawa... teoria teorią ale rodzic też człowiek... mi nerwy puszczają jak 20 raz mówię młodszemu że ma np. ubrać kapcie a on mówi ok i nawet ich nie szuka... oczywiście działa jak pogrożę że i ja jego słuchać nie będę gdy będzie o coś prosił... najgorsze że każde dziecko jest inne i na każde działa coś innego... a zadne nie ma podpiętej instrukcji obsługi i ucz się czlowieku wszystkiego na nowo za każdym razem :-D:-D
ale zdaje się na tym cały urok polega :-)

miłego dnia laski
Iza &&&& dla Ciebie za wizytę :happy2: - będzie dobrze...

Zobaczymy jak z drugim mi pojdzie;-)A niesluchanie idzie mi do perfekcji, moga drzec mi sie nad glowa a ja mam ignora:-DIzka poprzednio mu skracalam kary za to, ze robil cos ekstra od siebie...ale sie wycwanil i nie przynosilo to skutku, wiec teraz nie ma zmiluj;-)

hej babole!
ona to ma - jak u Ciebie?
Izka kciukasy zaciśnięte!!!
ja S właśnie wyprawiłam, wstawiłam pranie i zjadłam kanapkę z miodem.....

Psychicznie czuję się na siłach. Bardzo chciałabym jak najszybciej zacząć starania i zajść w ciążę - tym razem udaną... Tak bardzo bym chciała, żeby mi też ginekolog powiedział po pierwszym okresie, że wszystko ok i już możemy się starać. A robiłyście jakieś badania przed rozpoczęciem kolejnych starań?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry