• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ostatnia edycja:
Emka dzięki za info od Gatto i podesłaną fotkę!

Cristina jest przepiękna :)!!! Jak gęste włoski - niesamowite!!! A Gatto nie miała przecież zgagi ;)

Zapominajko u mnie też zdarza się brak konsekwencji ale pocieszam się, że zawsze na zmiany jest dobry moment ;). Każda z Nas stara sie jak może a że czasami odpuszczamy to nic innego jak tylko miłość :)

Ona-to-ma super wieści! Oby każda z Nas tylko z powodu paniki znajdowała się w szpitalu! Cieszę się bardzo, że wszystko u Was ok :*

Dzisiaj dzień dobrych wieści!!!! Hura!!!

Cristina jest przesliczna,po tatusiu napewno takie czarne wolski i jak duzo a Gatto chyba jak mi sie przypomina mowila ze zgagi prawie niemialo,podobnie jak ja,to moze i u nas mala bedzie miala tyle wloskow:-)
Ona super ze juz do domku.Ja tez bylam w szpitalu dwa tyg temu bo mnie tak brzuch bolal a okazalo sie ze to nic takiego,ale lekarka powiedziala lepiej raz za duzo przyjechac jak raz za malo i to mnie troche podbudowalo.I ty tak samo nic sie nieprzejmuj sprawdzili i jestes pewniejsza

no to stało się!
w końcu zapisałam się na jazdy - może tym razem skończę to prawko!
Robię je od marca 2011 - przez te wszystkie ciąże, problemy i lenistwo do dziś nie skończyłam kursu.
Jestem na etapie wyjeżdżonych 26,5h, zdanej teorii wew. Dzisiaj zapisałam się na czw i pt na jazdy, po nich muszę zdać praktykę wew i to będzie skończony kurs. Wtedy mogę zdawać egzamin teoretyczny (w nowej wersji rzecz jasna:P) i praktyczny. ehh.... ostatnio jeździłam w sierpniu 2012. nie wiem czy ja cokolwiek pamiętam. Tak więc wrocławianie w czw o 14:30 strzeżcie się!

Nanu z jazdą autkiem jest jak z jazdą na rowerze lub pływaniem - nie da sie zapomnieć, więc napewno będzie dobrze! W razie czego będę trzymać kciukory!

iza kiedy wizyta?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry