Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ona to ma jestem w szoku, że ktg nie robili
Ja myslałam, że to jedno z pierwszych rzeczy, które robią.
A w kwestii metod wychowawczych to mam wrażenie, że u mnie jeden wielki chaos panuje![]()

ale mały ostatnio śpi ładnie, już nam się nawet 4-4,5 godzinne drzemki w nocy zdarzają. Dzisiaj był w złym humorze i strasznie marudził. Dopiero spacer go pocieszył. A mama od rana poleciała z jego wynikami do endokrynologa i pediatry. Z tarczycą ok i następna kontrola we wrześniu a morfologię mam powtórzyć za dwa tygodnie i na szczepienie przynieść wyniki. Mama podeszła też do położnej obejrzeć ten szew- podobno jest ok tylko troszeczkę naskórek się rozszedł. Nic niepokojącego-głębsze warstwy są ładnie zrośnięte. Później poszliśmy na USG bioderek-żadnych nieprawidłowości. Kontrola w drugiej połowie kwietnia a do tego czasu szeroko pieluchować na noc.

jutro mam spotkanko z moimi dziewuszkami alez sie ciesze takie zloty czarownic pozytywnie mnie nakrecaja;-)
:-)Fuma kiedy testujesz? Bo widziałam, że temp w górę poszła![]()
oooo Fuma - kciuki za tempkę!!!
.
serducho bije poprawnie, szyjka długa i pozamykana :-) a za ok 4 tyg mam sobie zrobić połowkowe ehhh ale zleciało!!!!