• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wróciłam od zakaźnika i same dobre wieści! Nie byłam chora i na pewno nic nie mogło zaszkodzić dzidziusiowi :)! Powtórka badań za 4 tygodnie!

Iza kiedy wizyta! Jesteś już po?

reklama
Ona to ma jestem w szoku, że ktg nie robili :szok:
Ja myslałam, że to jedno z pierwszych rzeczy, które robią.
A w kwestii metod wychowawczych to mam wrażenie, że u mnie jeden wielki chaos panuje :dry:

U nas podpinają ktg zanim zapytają o nazwisko :-D
U mnie też już jest chaos. Chyba przez to, że pochodzimy z różnych domów. Ja jestem wychowana podobnie do zasad Myszki-każdy wie na co może sobie pozwolić ale zna zasady. Jednak wszyscy jesteśmy bardzo zżyci i zawsze możemy na siebie liczyć. Natomiast u eMa nie było takich zasad, robili co chcieli.I z rodzicami są jakoś tak daleko od siebie.

U mnie jakoś nie ma problemów ze spaniem. Po nocnym karmieniu zasypiam prędzej od synka :-D ale mały ostatnio śpi ładnie, już nam się nawet 4-4,5 godzinne drzemki w nocy zdarzają. Dzisiaj był w złym humorze i strasznie marudził. Dopiero spacer go pocieszył. A mama od rana poleciała z jego wynikami do endokrynologa i pediatry. Z tarczycą ok i następna kontrola we wrześniu a morfologię mam powtórzyć za dwa tygodnie i na szczepienie przynieść wyniki. Mama podeszła też do położnej obejrzeć ten szew- podobno jest ok tylko troszeczkę naskórek się rozszedł. Nic niepokojącego-głębsze warstwy są ładnie zrośnięte. Później poszliśmy na USG bioderek-żadnych nieprawidłowości. Kontrola w drugiej połowie kwietnia a do tego czasu szeroko pieluchować na noc.

Ale Gattinka jest śliczna-jakie ma włoski cudne :) laleczka kochana

Gatto jeszcze raz gratulacje Cristina jest przeprzeprzesliczna!!!!

Ona to ma fajnie ze wszystko dobrze sie skonczylo:tak:

Wika alez sie ciesze widzisz wszystko jest ok, super!!!!

Nanu gratuluje decyzji i oczywiscie &&&&&&& za powodzenie, daj znaka jak te nowe egz bardzo jestem ciekawa;-)

A u mnie ciemnoty umyslowej ciag dalszy...lepiej zebym nie brala sie za nic odpowiedzialnego bo nie recze za siebie:-D:-D:-Djutro mam spotkanko z moimi dziewuszkami alez sie ciesze takie zloty czarownic pozytywnie mnie nakrecaja;-):tak::-)

ale Gattinka cudowna-do wycałowania!!!

izka gdzie żeś Ty???

a ja w czwartek mam wizytę u gin i z jednej strony baaaardzo się stresuję, a z drugiej nie mogę się doczekać, aż zobaczę mojego małego ludzika..

Fuma kiedy testujesz? Bo widziałam, że temp w górę poszła :tak:

oooo Fuma - kciuki za tempkę!!!

Dzięki za kciuki ale mi tak zawsze przed @ podskakuje tempka.
Już czuję @ beż wątpienia , nawet jakieś plamienie mam.

Ona-to-ma -cieszę się ,ze wszystko się dobrze skończyło.

Wikama -super ,że ok:-D.

Ewcik -będę trzymała kciuki za wizytę w czwartek.Ale ten czas leci,już chciałam się spytać czy idziesz wcześniej a to już czas wizyty. Nie nadążam;-).

Izka gdzie ty? Jak wizyta?

Nanu -powodzenia na jeździe.Daj znać kiedy egzamin to będę kciuczyć
Ja zdałam za 7 razem bo tak się denerwowałam.Ale Tobie życzę zdania już za pierwszym razem.

Ostatnia edycja:
ona to ma super, że się wszystko unormowało!! teraz tylko w domku się nie forsować i czekać grzecznie do porodu :)

Nanu będzie dooobrze, tak jak pisała Wikama tego się nie zapomina :-p

Wikama, ale się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło!! miałaś trochę nerwów, ale najważniejsze, że się wyjaśniło co i jak.. no i maluszek zdrowiuśki!!

Gatto ale Cristina czarnulkaaa :-) będzie miała rwanie

a u mnie wizyta super, podglądnęliśmy dzidziola, ale nie wiem ile ma wzrostu bo gin nie mierzył :-p serducho bije poprawnie, szyjka długa i pozamykana :-) a za ok 4 tyg mam sobie zrobić połowkowe ehhh ale zleciało!!!!

a w ramach dobrego humoru po wizycie kupiłam sobie... nowy odkurzacz haha
a zeszło nam, bo byliśmy jeszcze u znajomych, mają śliczną 10miesieczną Hanię, no przerozkoszne dziecko :)

Nanu właśnie kciuki za prawko. Mój mąż chodził na kurs ze mną ale w połowie mu się znudziło. Ja już dwa lata śmigam autkiem a on nadal tylko jako pasażer. Teraz kupujemy autko i tylko ja będę prowadziła :-D

reklama
Elka a jak dzisiejszy trening? Dajesz czadu???

Ewcik kciukasy będą a jak Ona-to-ma sama stwierdziła, kciukasy wiele potrafią ;)

Martuś, ach jak ja bym chciała już z wózkiem biegać i troszczyć sie o moje maleństwo :)! Jesteś 100% mamusią!!! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry